Zobrazit výsledky od 1 do 12 z 12

Téma: JebemTvojuMat

Threaded View

Odpověď: JebemTvojuMat

Tak já teda více rozvinu, co jsem tím myslel. Ten nick je možná nevhodný, ale to je tak maximálně všechno. Není ani vulgární (slovo jebat nepovažuji za vulgární) a ani přímo nikoho neuráží. Konec není ani dokončený, takže je to celkově nesmysl, ikdyž každý si domyslí, co tím autor chtěl říct. Ten nick není ani obtěžující. Když hrajete na serveru, tak ho vidíte, buď když se podíváte do tabulky skóre, anebo když něco napíše co chatu, anebo když někoho zabije (nebo naopak). Když člověk ten nick vidí poprvé, tak nad tím buď nepozastaví, možná si o autorovi pomyslí něco nepěkného, nebo se nad tím pousměje. Nepředpokládám, že by se našel někdo, kdo by význam nicku převzal na sebe a urazil se. To ten člověk by pak byl divný. Kdybych na takový nick narazil na serveru, tak by mě ani nenapadlo, že bych to měl nějak řešit. Na to, že nám tu ten portál umírá, řešíte celkem banální věc. Na to, jak dlouho existuje internet a v něm možnost hrát online hry už hodně dlouho (ať už lolko, csgo, pubg, dotu, cod a mnoho dalších), tak být triggered z takového nicku je přinejmenším divné.
    Naposledy upraveno Grakon2702; 19-01-22 v 04:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání