Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 18

Téma: [ k doriešeniu ] staznost na admina + jeho chovanie na serveri

Threaded View

Administrátorka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: staznost na admina + jeho chovanie na serveri

Upřímně pravidlo, že Admin/Spešl má přednostně jít k CT by se mělo používat jen v situacích, kdy ostatní hráči, kteří tam jsou to nedávají u CT a tak by tam měl být někdo, kdo to ovládá, ale určitě ne, že by toho měl zneužít a vyhazovat hráče ze začátku a nabrat si u sebe body u prvního kola, kdy se dává mod a pak se přesunout k T, což vlastně jsem zažívala většinou na 99% vždy, když jsem tam hrávala.

Na tom screene nevidím, že by som išiel k t
    Máš to tam napsané - že si umřel a poté se napojil k T. Takže si musel být u CT. Jinak nevím, jak bys jinak mohl zemřít u T a na to se napojit opět k T.

Napiš konkrétně Sáro co potřebuješ od vyšších adminů či modů, co s tím mají udělat. Jako mně se nikdy nelíbilo, když někdo vlezl k CT na začátku, nahnal si tam zabití a pak si po modu šel k T, aby vypadal jak frajer v první tabulce. A to třeba nebyli ani admini, ale i hráči. Kdyby to nějak šlo, mělo by se to třeba dát, kdo by se poslední napojil, tak toho by to vyhodilo a ne random hráče, který se tam dostal jako první, aby to bylo spravedlivé, když už teda mají mít admini a spešlové přednost být u CT.

E: Sorry, za to napojení k T - až teď jsem si všimla, že si se vlastně opravdu napojil k CT :D Pak jsem moc nepochopila ten screen, kde jste oba u CT. https://prnt.sc/I33zv5YMwSMo
    Naposledy upraveno Britny; 01-01-24 v 22:53.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání