Použiť Garoua na analógiu s nismom je veľmi zcestné. Jeho demo trvalo do 10 minút a hlavným podozrením bol bhop a recoil. Veci, ktoré sú priamo ovplyvňované nastaveniami v hre a sám Garou nám dal jeho config a všetky ostatné potrebné veci na jeho očistenie. U nisma sa posudzovalo radenie / wallhack, nedodal nám žiadne informácie a aj svoju obhajobu skopíroval. Nechápem prečo toto píšeš teraz, keď som vlákno založil v AF 20 dní dozadu a nismo nám dal dosť času na diskusiu priamo tam.
Každopádne, ak nesúhlasíš s týmto banom, tak by ma veľmi zaujímal postup v budúcnosti. Keď budeme mať na niekoho podozrenie, že má wallhack, môže svoje časy vysvetlovať štýlom "info od spoluhráče"? Ak áno, tak si moc neviem predstaviť ako by taký systém mohol fungovať.
Takýto postup by som zvážil len u hráčov čo nemajú 15+ banov v histórii. Nie u ľudí, ktorým priamo na steam napíšem že radenie cez spectate je ako wh a oni ešte v ten deň to zneužijú.keď urobí zas nejakú blbosť alebo budeš mať znovu pocit, že si radia tak daj ban znovu je to OK ale tu by som to na permu nevidel.