Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 33

Téma: Ako zbaliť dievča :D

Threaded View

Ex-admin Avatar uživatele ZombieBot
    Datum registrace
    Jan 2011

5 z 5 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: Ako zbaliť dievča :D

Nemá cenu se ptát přes FB/ICQ/SKYPE/SMS a podobné komunikátory - za to bych nakopával prdel, protože, pokud o tu slečnu stojíš, musíš jí to dát najevo - hlavně, musíš jí to říct do očí - a předevšim ne stylem ,,čau, budeš semnou chodit?"! Musíš na ní nějak vychcaně, nenápadně, procítěně - to zabírá.
    A pokud ta holka je mrcha, nedoporučuju ti to ani zkoušet, protože jakmile se na ní uvážeš, a ona tě pošle do <> tak ti to asi přijemné nebude. Navíc, je lepší, když už tam holka nějakej vztah před tebou měla (tohle platí pro starší), protože pokud by ste spolu chtěli zůstat a ona by byla ještě nevyblblá, je možnost, že časem tě začne podvádět, a tak.
    A proboha, neposílej jí do prdele, když se s tebou nevychrápe hned první den :D. Tomu dej taky čas. Mimo to, ty na to máš ve 14 letech celkem dost času.

Věř mi, neni mi už tak málo a už dost jsem toho zažil.
    Naposledy upraveno ZombieBot; 28-04-12 v 13:30.

Citovat Původně založeno doxuancan Zobrazit příspěvky
    ale ro jedno ne nebo ze me udeljte pls admina nebo mi dejte pls pls pls psl unabn prosim

Po 23 letech jsou komunisti zpět u moci. [irony] Děkuji voliči. [/irony]
    Zeman je rudý slimák. At táhne do Kremlu, tady ho nechceme! Chceme svobodu a ne utlačování!
    Nevím, kam bych emigroval, ale kamkoliv, kde není rudo až rusko a místy tanky. Vidím to na USA - Kalifornii

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání