Server ted porad meni, takze nemuzu resit, co je nefer a co neni. Na nizkym levelu to leze rychle, takze to velky rozdil nedelalo. Zakladem je hratelnost na vsech levelech.
Nepride vam trochu nefer voci nizkych levelom, ze ja som 7 level a stale beham s USP a Glockom a nemam SANCU nikoho zabit. Na batmana vratit vsetky zbrane ktore mal davat. AWP,M4,brokovnicu,mp5...
este by som pridal viac hrdninov na nizsie levely.. lebo fakt na vyber napr. na 7 level je len vec ktora dava tiche kroky takze na SH ti to je totalne na hovno..
inak neviem ci Scorpion sluzi ako pritiahnutie alebo ubranie HP .. lebo ked sa trafi tak za 2s instant kill ked to zacne spamovat..
aaah ja hral s Kotlem:-D a na batmana ak tak tak pls iba he a nech to po obnovuje zbrane.. ako na W3 ankh ale nech teda je od lvl 9 alebo na nejakeho hera ;-) a v takom pripade ak to bude batman tk nech ma aj HP a AP :-) primerane.. :-D
by sa patrilo dat tam punisher na lvl 5 lebo do 7 lvl tam je malo hrdinov a este k tomu slabich. na batmana dat aj zbrane a da ho napr: na lvl 4. zo zacatku to bolo este lepsie ako teraz lebo tie hera zmizly a ja si tam neviem co dat.
Spoiler:
Mp5 je gun, s ktorou dokážeš zabiť na blízko hráča rýchlejšie čo má AK/M4. Čiže to je dosť veľká výhoda. Stačí mu DGL, nech má šancu aj ten s AK/M4... Predsa len to je už dosť veľká výhoda, že sa narodíš druhý krát, ešte ti to šupne plnú výbavu s automatikou a aby toho nebolo málo, väčšinou súperovi do chrbta. Mňa to dokáže riadne nasrať, keď prebieham v 30sekunde cez spawn, narodí sa mi v chrbte típek s mp5, zabijem ho a ostane mi 15hp. A aby toho nebolo málo, narodí sa ten istý hráč ešte raz do chrbta, tak ma ide vystrúhať zo stoličky...
Scorpiona jsem ted upravil, aby damage a stun dostal hrac maximalne jednou za 2 sekundy, takze spamem nic neziskaji.
Nekonecno naboju hned na prvnim levelu je podle me bullshit, chci aby ten server byl trochu normalni. Pokud je to vsude jinde, tak je to jen dobre.
A co delas na spawnu? :)
0 60 180 400 800 1600 3200 6400 12800 25600 51200 80000 100000 120000 140000 160000 180000 200000 220000 230000 240000 250000 260000 270000 280000 290000 300000 320000 340000 360000 380000
XP jsem zvysil od levelu 10.
Grandmaster teda da jenom MAC10. Ozivuje max jednou za 10 minut.
Zvysim pocet hrdinu, ktery muzete mit.
Par hracu do me porad tluce, ze chteji aby batman daval zbrane. Jenze pak ztrati vyznam nemin 3 dalsi herove.
Naposledy upraveno Kotel; 08-05-12 v 21:54.
Ja by som tie medzery medzi lvl ešte o niečo zvýšil, ale to je zasa môj osobný názor. Možno sa mi to zdá, to asi uvidíme neskôr. Tak či tak, kedykoľvek sa to dá upraviť.
MAC10 :D prečo nie dgl?
To nebude dobré, potom zasa bude veľa money a skrz to buyxp to bude na houby.
Btw. ten zeus je riadne silný, no chance proti nemu. Je to na bind, či náhodne to zabíja?
Zdravim..moj osobny nazor je taky ze davat medzi levelmi neviem ake velke rozdiely je nanajvis smiesne..naexpit 20K pricom dostavas cca 25exp za frag to si myslim staci..navyse je odstraneni robin hood a buyxp tomu isla tiez cena dost hore,nevravim ze dat max lvl za 5dni je spravne..ale zase expit 1lvl neviem aku dlhu dobu to je tiez trapas xD,,,ohladom menenia herov v prvych levelov len tolko ze ludia budu stale vymyslat...tii herovia co su tam pre low lvl uplne stačia..moj nazor...k tomu zeusovi..preco no chance? mne sa zdal uplne normalny..nedava to nejako casto a ked to uz da nech to ma nejaky efekt..btw: Klobuk dole tomu majstrovi co sa vtom stale piple som rad ze mu to nieje jedno a nereaguje odpovedami to sa neda to nejde atd atd..KOTELNA DA BEST ! pekny vecer prajem..JBTN
Na level 20 potrebujes 4000x vic exp nez na level 1. Pritom za kill mas jenom tolik xp podle levelu obeti. Pokud budou na serveru jen hraci do levelu 5, tak si moc nezaexpis. V zakladu je to navrzeny dobre. Kazdej level je treba vic xp a hraci za tebe dostanou o trochu vic. To je mozna lepsi pridat dalsi levely a na kazdym levelu 1 hera.
EDIT: asi bude 50 levelu a nejmin 50 heru, ale kazdej level bude snaz dosazitelnej, tim se omezi nuda mezi levelama
Naposledy upraveno Kotel; 09-05-12 v 00:37.
Ten EDIT se mi libí :P
Chápem tvoj pohľad a súhlasím s ním. Ale zas si to vezmi z toho druhého pohľadu:
Taktiež je smiešne naexpiť za dva týždne level 25, čo nie je vôbec ťažké ak to hráš často a zároveň si dobrý. Vezmi si, že pravidelní hráči, ktorí navštevujú server majú už 7-10lvl, čiže tí silnejší nemajú problém sa rýchlo expiť. To znamená, že do mesiaca kľudne môžeš dať tých 30lvl, čo je z pohľadu ostatných hráčov dosť nefér. Si vezmime ku príkladu Petassa, síce hrá extrémne často, lenže nie je až taký dobrý. Aj napriek tomu má vysoký level a SuperHero funguje ani nie týždeň. Ja tiež netvrdím,jeden že vysoký level by sa mal expiť týždeň, ale tiež si nemyslím že by sa mal expiť pol dňa. Preto by som odstupy levelov poriadne premyslel. Defaultné nastavenie som na žiadnom serveri ešte nevidel.
A ešte ohľadom toho zeusa, pýtal som sa či funguje na bind. Ak nie a je to o náhode, tak fajn. Ale myslím si, že by nemali byť tak silný herovia na pomerne dosť nízkej lvlovej úrovni. Jednak to celkom kazí hru a keď bude viac hráčov, ktorí toho hera budú mať, bude to o to neznesiteľnejšie.
Na serveri sa už teraz nachádza veľa hráčov, ktorí majú lvl od 7 po 11. Čiže expenie nie je až také ťažké, na 7lvl sa dostane hráč pomerne rýchlo, keďže je schopný dať aj silnejšieho hráča (čo je ale dobré).
K editu: 50 je zrejme moc, porozmýšľal by som o variante s 40 a rozsiahlejším výberom hrdinov, čo by bol kompromis medzi doterajším riešením a tvojim návrhom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)