Strana 6 z 13 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 76 do 90 z 193

Téma: New heroes + buyxp

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

Re: New heroes + buyxp

blbost je to ze si nemozes vybrat 2 herov na 1 lvl. napr mam 10 a chcem aj wol aj spidera ale nemozem aj ked na to mam skilly... toto je moc blbe..

Kotel
    Guest

Prave musis vymyslet nejlepsi kombo a rozhodnout se, co je na aktualni mape nebo proti nekomu nejlepsi. Proto je na kazdym levelu 1 hero uzitecnej porad a 1 jenom obcas.

Kotel
    Guest

Ironmana asi teda zrusim. Spriderman je nutnej na rats. Mozna mas breakera. Ten pridava armor pri zasahu.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

praveze ironman je dobry aj na rats :-) ja bych dal prec spidermana :-) ironman je good a spiderman casto buguje do textur. ;-) mne osobne sa to stalo na d2 asi 8x ked ma privrelo do steny... ako ked voldes s freespectom do nejakej textury ;-) a s ironmanom je to nemozne :-)

E: takto mi to vyhovuje a niesom jediny... je to konecne nastavene ako to ma byt ;-) a aj na rats se spidermanem casto lietali po mape a zdrzovali hru.. a pri takej rychlosti to neni mozne trafit... spiderman neni nijak obmedzeny ale ironman ano :-) ja bych bol radsej kebyze fakt nehas toho ironmana
    Naposledy upraveno Kazki; 10-05-12 v 20:54.

Profesionální člen Avatar uživatele EoL
    Datum registrace
    Aug 2011

No lenze ten iron man stale doplnal HP takze si mal stale full AP a stracal vyznam napriklad ten raat.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

doplnal AP lebo si ho potreboval.. HP nedoplnuje vobec ;-) a ironman je OMNOHO lepsi nez spiderman :-) no tak vymen demotion man (ten co dava miny) alebo ako sa vola s spidermanom ;-) nech si hraci vyberu btw s tymy minami celkom vela zabijes ;-)

E: alebo to daj ako to nehaj ako to bolo ;-) cize ironman bol skor a spiderman bol od 10 lvl ;-) mne to tak vyhovuje :-)... cize takto.. mne sa hra riadne super s ironmanom a spiderman je podla mna blbost :-) daj ironmana a spidermana na rovnaky lvl a vymen ho s tym co poklada miny ;-) cize demotion nbo ako sa vola pojde na 10 a spider man zas pojde na lvl demotiona neviem ako to je.. ci su spolu alebo ako =]
    Naposledy upraveno Kazki; 10-05-12 v 21:30.

Datum registrace
    Aug 2011

A nieje to tym, ze proste ty nevies hookovat sa s nim tak ti je dobry aj Iron man? -.-

Ex-admin Avatar uživatele sILV3
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Ružomberok

Doteraz neprekážal spider-man nikomu, zrazu sa vám nepáči ani Ironman ani spider-man. Určite nechať oboch, dať ich na rovnaký level a ako si povedal kotel, podľa mapy si zvolíš jedného, ktorý ti viac vyhovuje. Dal by som ich na dáku 7mičku, čo je ideálne.

Edit: navrhoval by som zrušiť dust2-urban, hráči sa naň neustále sťažujú že im laguje. Nedivím sa, riadne znižuje FPS a nie sú domyslené textúry.

Edit2: Zmazať defaultné mapy ako forge a podobné sračky, nahradiť novými mapami ako starwars, dust2002, alebo dáke veľké painball/gungame mapy, kde sa s tými herami môžeme poriadne vyblázniť. Dust2_newyear, de_deltareid_sr2012

Edit3: mohol by sa pridať bonus za knife a HS, za knife + 5%xp, za hs +3%xp. Neviem čo si raz na to odpísal.

Edit4: grandmaster by si mohol dať raz za 5-6min a dať mu ten deagle :D lebo sa nedá trafiť ani slon :D...
    Naposledy upraveno sILV3; 10-05-12 v 22:28.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

presne tak.. dnes sa votlo d2 urban a silve to zmenil na klasicky d2 a hookovat viem ale proste viac mi vyhovuje ironman... kebyze hras castejsie tk by si vsimol ze so spidermanom som bol faka rychly ale s ironmanom sa viac zasmejem ;-) a mohla by sa pridat DINAUNION ma setky servery? riadne faka ppc mapa :-D

E: pridat nejake velke mapy ako napr rats atd... ale pridat aj fy, awp mapy... a skus aj pridat nejake kz maps :-D len tak na skusku :-D
    Naposledy upraveno Kazki; 10-05-12 v 22:26.

Ex-admin Avatar uživatele Giussepe
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Nové Město nad Metují

ty bonus xp za knife kill a HS jsem pro.

Kotel
    Guest

Na to bude taky hrdina.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

silve ta jasne :-D s tou masinou omg.. to skor zabijem snurkou do topanok alebo bych ho skor doopluval k smrti :-D moc skulave... a hej mooc velke mapy..a pridat assault_lol alebo dust2_2009 a nejak tak...

jeBOTon
    Guest

Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Na to bude taky hrdina.
    myslim si ze je to fakt dobry napad ci uz ten hero alebo aspon tie bonus exp za hs knife napr..chcel by som sa spytat nejaky heero na healovanie svojich by sa nedal? zeby zato boli expy pre healera?alebo aspon vestu zeby doplnal?

Kotel
    Guest

Heal zatim v planu neni. Tohle je dost komplikovany. Oziveni je silnejsi.

Datum registrace
    Aug 2011

Jasné a este spravit z toho deathrun server, starwars je nahovno mapa lebo sa tam jeboton nahookuje a zabije 6 ludi na spawne a nikto si nezahra a budu sa prechadzat stale autami..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání