plz chicken style
Printable View
Koukat na jeho videa je ztráta času, ten kluk se chce jen vytáhnout, že zvedá nejvíc kilo v holčičí posilovně a přitom se jen ztrapňuje tím, že nic neumí :) Každej normální člověk, kterej na to koukne a zná úplný základy toho posilování ví, že takhle to prostě nepůjde :) K čemu zvedat 30 kg na ruku, když neuzvednu pomalu ani 20 s dobrou technikou? Navíc si tím kurví i klouby atd, je to něco podobného, jako když někdo dřepuje a nejde až pod tu kloubní jamku v koleni, taky si tím akorát ničí nohy a pak jen brečí a stěžujou si, že je to hrozně bolí :)
tak gainery nekupuji jsem tucny dost ale asi zustanu u toho wpc je to dobre chutna mi
Já jsem taky ted dost "tučný" :D ,rád bych začal rýsovat,ale budou Vánoce a perníčky od babičky...to prostě nelze :D.Po novém roce jdu do toho :)
Na nohy určitě dřepy, švihadlo a zvedání nohou (lehni na záda, ruce pod zadek, ale místo břichem zvedej nohy stehnama.)
Na další cvik.. musíte být dva. Klekni na kolena kámoš at ti drží nohy, aby se ti nehejbaly a pomalu se spuštěj dolů. Tzn. že budeš brát svalama na zadní straně stehen (nevim jak se tomu říká, sorry). Po chvilce to začne pěkně tahat :D.
Kdyžtak postnu nějakou fotku mého lýtka, ať to nevypadá, že umim jen kecat.
Já si dal si nesplnitelný ukol. Budu hubnout o vánocích. Pěkně v klidu doma, odhazování sněhu, běhání atd. :) Očekávám že se mi konečně ukáže ta třetí řada buchet, která je momentálně skovaná pod vrstvou tuku. :D
Foto? :D Jinak já se přiznám, že takovej rok jsem na nohy úplně kašlal, prostě jsem si neuvědomil, že nohy je 1/2 mého těla a že bych to měl taky cvičit, takže na nohách hodně zaostávám a mám je celkem dost slabé, ale už na tom makám, cvičím to stejně, jako ostatní partie a tímto bych chtěl ostatním říct, hlavně těm co začínaj, ať na to neserou, když do sebe půjdete pořádně, tak váš ten čas stejně donutí začít cvičit i ty nohy, je to hodně podceňovaný a proto to taky píšu :)
Vím že je tu většina lidí co má radši posilku, ale chtěl jsem se zeptat pokud kupujete činky apod. tak kde to nakupujete ?
Ja si jednou koupil http://www.insportline.cz/1479/jedno...81-2-x-3-10-kg - trošku kravské na to kolik má kotouč váhu, ale jinak jsem spokojený..
Přijde mě to jako jeden z nejlacinějších obchodu..
Btw nějak se mě začala líbit vzpěračská tyč.. Nevíte o nějakem šopu kde by se dala pořídit za lacinej peníz nebo klidně i někde z druhé ruky ..
Použil bych ze začátku na to ty kotouče z jednoruček, takže bych potřeboval průměr osy 30 mm a délka mě vyhovuje nějak okolo toho 1,20 m ..
Tak kdyby jste o něčem věděl1 nebo mě to chtěli rozmluvit tak pište budu jedině rád ..
http://csko.cz/d/fAbGVCEQ
Jemnonožky nekoukat.
Ja hledal spíše tu křivou ..
mět to 30 mm tak bych bral i tuhle..
http://www.nejlevnejsisport.cz/hride...na-p-7560.html
bude to hodne znat když je tam rozdíl 2 mm ? to je snad šumák ne ?
tak podle toho na co ji chces zejo ezetu vyuzijes na triceps bicak ramena mozna s improvizaci i na zada normalni rovnou nevyuzijes na triceps jen ale da se s tim jet bicak zada ramena nic jineho me ted nenapada
pokud se mysli temi sroubovymi maticemi co jsou v cene takovy ty "haky" aby ti nepadaly kotouce tak to nevadi bych rekl
mě se hlavně fajn držela a šlo to lépe než s jednoručkama a když nějakej ten kotouč mam tak bych tam pro začátek naskládal 20 kileček což je nic a pak bych dokoupil ze 5 asi na každou stranu, ale říkam je to zas takovej ulet napadlo mě to ze dne na den koupit, ale říkam šikovná věcička ..
začnu se po tom koukat a asi si udělam radost pod stromek, tak kdyby jste náhodou našli nějakou super čupr vánoční slevu tak mě sem kdyžtak hodte link nebo do pmky ..
ja si taky pravě myslel že ty 2mm to bude šumak jestli to něčím zatáhnu..
mozna bazose nebo aukro ale petikilo neni moc da se na to nejak nasetrit si myslim
ja to napsal jak debil zase .. tyčku planuju tak okolo 4- 650 kč .. a pak dokoupím jakože kotouče 2x 5kg .. a pak uv1dime jestli dostanu nějakou korunu na praxi a jak budu to dávat .. ja myslím že s 30 kilama + tyčka vystačím nějakej čas :)
jen škoda že nemam nějakyho znameho co se na posilovani vyprdl a nema podobny věcičky doma, pak by se toho i sehnalo víc než kupovat všechno nové .. Viz ty činky nějaka 1 šroubovací chromka 10 kg jako klasická nahazovačka jsem sledoval že chtěli za to 1100 aj s poštou teda pokud to nebyl ješte lepší matroš, což mě přijde za jednu činku dost velká palka, proto jsem si radši koupil henty svině velike za 800 aj s poštákem a mám 2 ..
celkem invest tedka jsem koupil takovou lavici, od zname co jsem tu daval za 500 kaček moc na tom neudělám, ale něco přeci.. tedka bych chtěl koupit ješte tuhle a asi bude stačit .. ja spíš nechapu jak můžete ješte investovat do těch doplňku stravy, ale tak pro normalně vydělavajiciho to zas problem nebude ..
tak bucto si ryc boj nebo mas jine priority a penize nedavas do cigaret a alkoholu vzdycky se daji nejak sehnat penize
jinak si mel spis zkusit nevim odkad si nejakou skolu kde mas treba kamose a je tam posilka nebo tak neco vetsinou je to pro studaky zdarma nebo za hubicku
S rovnou jde jet tricák taky, ale musíš k tomu mít lavici, nebo něco na ten způsob :) Ale na to by byli zase lepší jednoručky, když si koupíš jednoručky, máš to prakticky na všechno, od bicáku, přes záda i na nohy (můžeš s něma dřepovat :D) Ale cena bude za obě činky asi 2x velká, než za tu jednoručku no, já mám doma jednoručky a na každou závaží 30 kilo ale stejně je moc nepoužívám, protože jdu do posilky skoro každý den a pak to ještě cvičit doma? To ne :/
Ve školní "místnostni která ma 5x 5 metru a říká se jí tělocvična je pár blbosti na posilovani včetně tohoto, ale raději posiluju u Tv při sledovani pořadu, kde mam klid ..
Posilku mam 11 km od naší vesnice, jsou tam luxusní stroje pěkná, nová vlez pro studenty myslím na den 60 - 70 kč ..
Jinak alkoholu neholduju max si dát v nedělu na večer 2 pivka s kámošem at se dobře spí a cigaretu jsem v hubě ješte neměl ..
Nějak druhej den hledám pěknou tyčku a zatím nejlevnější jsem našel tohle
http://www.vyprodeje24.cz/modules/on.../order-opc.php
Co na to říkáte ? :/ Co je v tom za extra rozdíly když je to víc ohnute ?
radsi vyprazdnil kosik, jeste by se prohnul pod tou tarchou
http://csko.cz/d/9alyFdim
Zatim to neni ono, ale pořád je prostor se zlepšovat :)
špatnej odkaz promin :D
http://www.vyprodeje24.cz/vzperacske...m-spartan.html
Prsa od léta, záda taky a biceps od září. Necvičim pravidelně, prostě když se mi chce tak na to jdu. Nohy cvičim na fotbale při tréninku, takže neni třeba.
Do léta bych se chtěl zbavit tý vrstvy na břiše, ale je to ta nejtěžší část.
A rodiče mi to nijak neusnadnujou. Břicho vytvarovaný mám , ale neni to pod tim vidět... :/
Být tebou, tak naopak ještě víc přiberu, což ti rozšíří všechny partie a pak to vyrýsovat, dát si třeba na 3 měsíce lehčí objemovku, taky jsem teď četl časopis, tuším se jmenuje Fitness and bodybuilding a viděl jsem tam objemový jídelníček, který fungoval na základě zvyšování kalorií po 500 na tejden, začal první týden na 3000 kaloriích a končil na 5000, možná ho taky zkusím ;)
Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)
Mět břicho s přejidani nebo špeky z nic nedělani a klikani je taky rozdil :/
Každopádne je z čeho dělat, pro začátky určite lepší než mět jen kost a kůži..
Ale začínat zase když máš 80kg a nedáš pořádně met kliku taky neni nic jednoducheho žejo ..
E:
Btw když si začal s tím jidelníčkem nenarazil asi nikdo na jidelniček pro vegetariany ? :D
Ja nemužu najít nic normalniho :/ Našel jsem nějake, ale kolik surovin z toho vubec nebylo dostupne na moravě a vubec v Čr ..
Jinak ať se tu rozvážě nějaká konverzace mezi více lidma, tak jsem si připravil otázku, kdo je v tomto oboru váš velký vzor? Samozřejmě okrem mě.. :D :D
Pro mě to byl do nedávna Son of Zeus, ale jak se čas vlekl, tak už jsem ho pomalu dotahoval a motivace klesla (myslím Zyzze) teď jsem přešel na mocného Lazara Angelova, pátý muž svého jména, pro mě opravdu nejlepší vzor a věřím, že motvace bude trvat hodně dlouho, než ho doženu :)
Prostě krása na to koukat, jen si představte, co pro to všechno musel obětovat, je to pán s velkým L.
http://i41.tinypic.com/28alq3b.jpg
Hele, znám jednoho vegetariána, kterej celkem slušně cvičí, jmenuje se Myslím Frank Medrano, možná když nějak spojíš ten jídelníček s jeho jménem v googlu, tak ti to něco najde ;)
http://www.youtube.com/watch?v=RFPsvF3UOdo
Neni on nahodou vegan ? ne vegetarian ?
Kdo se v tom má vyznat? Já odsuzuji lidi, co nejí maso :D Je mi jedno to či to, víš, podle mě je to zbytečný, v pohodě beru ten názor, ale když chcou chránit zvířata a na světě je nějakých 7 miliard lidí a těch 6,5 miliard lidí to maso stejně jí, tak proč si to otrhávat od pusy? vždyť jsou na to ty zvířata pěstovaný, jako neříkam, já mám zvířata rád, jak na talíři, tak na hlazení ale ten názor nepochopím :)
Vegetarian - neni pouze maso
Vegan - maso + živočisne produtky .. mleko , vajíčka apod .
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, protože by se všichni stejně do mě pustili, ale to je jedno ide mě ted o tohle ..
Tak já zas krom maso všechno jím, takže bych byl vyb1ravej se rozhodně říct nedá teda ješte kapustičky :D
No posledně jsem tohle řešil v chatu a hučelo tam do mě minimalně 10 lidí, takže vím že jsem tu asi jedinej vegetarian :)
Každopádně pořádnej jídelníček jsem nenašel a ani pořádne nevím čeho bych měl kolik mít a zas 10 hodinove uvahy o tom co je pro mě správne jsou taky trošku mimo mě ..