Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)
Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)
Mět břicho s přejidani nebo špeky z nic nedělani a klikani je taky rozdil :/
Každopádne je z čeho dělat, pro začátky určite lepší než mět jen kost a kůži..
Ale začínat zase když máš 80kg a nedáš pořádně met kliku taky neni nic jednoducheho žejo ..
E:
Btw když si začal s tím jidelníčkem nenarazil asi nikdo na jidelniček pro vegetariany ? :D
Ja nemužu najít nic normalniho :/ Našel jsem nějake, ale kolik surovin z toho vubec nebylo dostupne na moravě a vubec v Čr ..
Jinak ať se tu rozvážě nějaká konverzace mezi více lidma, tak jsem si připravil otázku, kdo je v tomto oboru váš velký vzor? Samozřejmě okrem mě.. :D :D
Pro mě to byl do nedávna Son of Zeus, ale jak se čas vlekl, tak už jsem ho pomalu dotahoval a motivace klesla (myslím Zyzze) teď jsem přešel na mocného Lazara Angelova, pátý muž svého jména, pro mě opravdu nejlepší vzor a věřím, že motvace bude trvat hodně dlouho, než ho doženu :)
Prostě krása na to koukat, jen si představte, co pro to všechno musel obětovat, je to pán s velkým L.
![]()
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Kdo se v tom má vyznat? Já odsuzuji lidi, co nejí maso :D Je mi jedno to či to, víš, podle mě je to zbytečný, v pohodě beru ten názor, ale když chcou chránit zvířata a na světě je nějakých 7 miliard lidí a těch 6,5 miliard lidí to maso stejně jí, tak proč si to otrhávat od pusy? vždyť jsou na to ty zvířata pěstovaný, jako neříkam, já mám zvířata rád, jak na talíři, tak na hlazení ale ten názor nepochopím :)
Vegetarian - neni pouze maso
Vegan - maso + živočisne produtky .. mleko , vajíčka apod .
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, protože by se všichni stejně do mě pustili, ale to je jedno ide mě ted o tohle ..
Tak já zas krom maso všechno jím, takže bych byl vyb1ravej se rozhodně říct nedá teda ješte kapustičky :D
No posledně jsem tohle řešil v chatu a hučelo tam do mě minimalně 10 lidí, takže vím že jsem tu asi jedinej vegetarian :)
Každopádně pořádnej jídelníček jsem nenašel a ani pořádne nevím čeho bych měl kolik mít a zas 10 hodinove uvahy o tom co je pro mě správne jsou taky trošku mimo mě ..
Nevim proč, ale pro mě je vzor The Rock
A pak Adam Raw :))
Jinak ještě, mě nedělá problém nabrat svalovou hmotu (sám vidíš), ale pro mě je problém se zbavit té tukové vrstvy. Navíc cvičim sám a doma. Poblíž nemám žádnou posilku.
Naposledy upraveno znedlob; 29-11-13 v 21:29.
#ego #boost
otazka peti vterin na googlu but no hate plz
#ego #boost
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)