Strana 35 z 79 PrvníPrvní ... 25333435363745 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 511 do 525 z 1180

Téma: Posilovna

Odpověď: Posilovna

Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno sedly Zobrazit příspěvky
    Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)
    Hah, zrovna nedávno jsem četl, že děti, co byli tlusté v dospělosti posilují, protože se cejtí pak nějak špatně, já nechci nic říkat, ale byl jsem taky cvalík :D
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Citovat Původně založeno Slunicko Zobrazit příspěvky
    Hah, zrovna nedávno jsem četl, že děti, co byli tlusté v dospělosti posilují, protože se cejtí pak nějak špatně, já nechci nic říkat, ale byl jsem taky cvalík :D
    Mět břicho s přejidani nebo špeky z nic nedělani a klikani je taky rozdil :/
    Každopádne je z čeho dělat, pro začátky určite lepší než mět jen kost a kůži..
    Ale začínat zase když máš 80kg a nedáš pořádně met kliku taky neni nic jednoducheho žejo ..
    E:
    Btw když si začal s tím jidelníčkem nenarazil asi nikdo na jidelniček pro vegetariany ? :D
    Ja nemužu najít nic normalniho :/ Našel jsem nějake, ale kolik surovin z toho vubec nebylo dostupne na moravě a vubec v Čr ..
    Naposledy upraveno 3k a Jerry; 29-11-13 v 20:43.

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Jinak ať se tu rozvážě nějaká konverzace mezi více lidma, tak jsem si připravil otázku, kdo je v tomto oboru váš velký vzor? Samozřejmě okrem mě.. :D :D

Pro mě to byl do nedávna Son of Zeus, ale jak se čas vlekl, tak už jsem ho pomalu dotahoval a motivace klesla (myslím Zyzze) teď jsem přešel na mocného Lazara Angelova, pátý muž svého jména, pro mě opravdu nejlepší vzor a věřím, že motvace bude trvat hodně dlouho, než ho doženu :)
    Prostě krása na to koukat, jen si představte, co pro to všechno musel obětovat, je to pán s velkým L.

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Mět břicho s přejidani nebo špeky z nic nedělani a klikani je taky rozdil :/
    Každopádne je z čeho dělat, pro začátky určite lepší než mět jen kost a kůži..
    Ale začínat zase když máš 80kg a nedáš pořádně met kliku taky neni nic jednoducheho žejo ..
    E:
    Btw když si začal s tím jidelníčkem nenarazil asi nikdo na jidelniček pro vegetariany ? :D
    Ja nemužu najít nic normalniho :/ Našel jsem nějake, ale kolik surovin z toho vubec nebylo dostupne na moravě a vubec v Čr ..
    Hele, znám jednoho vegetariána, kterej celkem slušně cvičí, jmenuje se Myslím Frank Medrano, možná když nějak spojíš ten jídelníček s jeho jménem v googlu, tak ti to něco najde ;)

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Neni on nahodou vegan ? ne vegetarian ?

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Neni on nahodou vegan ? ne vegetarian ?
    Kdo se v tom má vyznat? Já odsuzuji lidi, co nejí maso :D Je mi jedno to či to, víš, podle mě je to zbytečný, v pohodě beru ten názor, ale když chcou chránit zvířata a na světě je nějakých 7 miliard lidí a těch 6,5 miliard lidí to maso stejně jí, tak proč si to otrhávat od pusy? vždyť jsou na to ty zvířata pěstovaný, jako neříkam, já mám zvířata rád, jak na talíři, tak na hlazení ale ten názor nepochopím :)

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Vegetarian - neni pouze maso
    Vegan - maso + živočisne produtky .. mleko , vajíčka apod .
    K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, protože by se všichni stejně do mě pustili, ale to je jedno ide mě ted o tohle ..

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Vegetarian - neni pouze maso
    Vegan - maso + živočisne produtky .. mleko , vajíčka apod .
    K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, protože by se všichni stejně do mě pustili, ale to je jedno ide mě ted o tohle ..
    Proč by se tu do tebe někdo pouštěl? kvůli životnímu stylu? To by musel bejt řádnej debil ;) Každej jsme nějakej a beru každej názor i když se mi nelíbí a nesouhlasím s ním ale beru to, já třeba nejím houby, protože je mám rád.. :D :D

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Tak já zas krom maso všechno jím, takže bych byl vyb1ravej se rozhodně říct nedá teda ješte kapustičky :D
    No posledně jsem tohle řešil v chatu a hučelo tam do mě minimalně 10 lidí, takže vím že jsem tu asi jedinej vegetarian :)
    Každopádně pořádnej jídelníček jsem nenašel a ani pořádne nevím čeho bych měl kolik mít a zas 10 hodinove uvahy o tom co je pro mě správne jsou taky trošku mimo mě ..

Nevim proč, ale pro mě je vzor The Rock

A pak Adam Raw :))

Jinak ještě, mě nedělá problém nabrat svalovou hmotu (sám vidíš), ale pro mě je problém se zbavit té tukové vrstvy. Navíc cvičim sám a doma. Poblíž nemám žádnou posilku.
    Naposledy upraveno znedlob; 29-11-13 v 21:29.

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Tak já zas krom maso všechno jím, takže bych byl vyb1ravej se rozhodně říct nedá teda ješte kapustičky :D
    No posledně jsem tohle řešil v chatu a hučelo tam do mě minimalně 10 lidí, takže vím že jsem tu asi jedinej vegetarian :)
    Každopádně pořádnej jídelníček jsem nenašel a ani pořádne nevím čeho bych měl kolik mít a zas 10 hodinove uvahy o tom co je pro mě správne jsou taky trošku mimo mě ..

Preco si vegetarian? Dost by ma to zaujimalo ako si k tomu prisiel. Len tak si prestal zrazu jest mäso alebo to mate v rodine?

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno vedouci venny Zobrazit příspěvky
    Parádní stránka, dozvěděl jsme se že většinu z toho co jsem dělal byl přesnej opak toho co bych dělat / jíst měl :D

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

Re: Posilovna

otazka peti vterin na googlu but no hate plz
    #ego #boost

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání