Slunce ma pravdu, kreatín nabudí viac, ale mna motivuje hlavne to kvôli čomu cvičím
E: slunce, ty si zas na mna zabudol ty zobrak :(
Naposledy upraveno noirbun; 17-06-13 v 19:52.
:D :D :D Bože ten obrázek :D :D To nemužeš myslet vážne zkoušel si někdy nějakou práci ? :D Tak to jo :D Zkus házet třeba výkend lopatou a budeš mět 2x takový :D Ted si jen dokázal že stejne klikáš jen na myš protože máš hebkou kužičku z nic nedělání ..
Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..
Ano,pojdme se tu hádat,zvedat nad ostatními ego atd.
Serte na to alespon tady,http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 poslouchejte,zamyslete se a pak něco pište.
Začalo tohle téma dost dobře,tak at se to zas vrátí a nejde to do sraček jako tenhle svět...
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
Dobrý a pravdiví song. Aj ten klip bol v pohode. http://www.youtube.com/watch?v=iBzthH4bGMU
Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)
E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)
Naposledy upraveno MarcelloR; 17-06-13 v 21:26.
Jak rika tyger, toto tema je tu uz celkem dlouho a snad jako jedine tema na foru se to obeslo bez hadek, flamu, nadavek a takovych pixlovin, tak doufam, ze neni treba ani zacinat a budeme dal rozsirovat nase obzory ve svalstvu :D
Eso, jinak je pravda, ze jsem se docela pousmal nad tim, jak si mi navrhl tu soutez o tom, kdo bude mit za 2 mesice bicak vetsi, pak si sem postnul tu fotku a ja zjistil, ze mam ruku, jak ty telo, tak to mi prislo smesny ale taky jsem nemel potebu to psat a i ja jsem rad za tebe, ze ze sebou neco delas a snazis se ;)
Marcello, takova cesta je nejlepsi ale z hlediska velikosti nejhorsi, popravde jsem taky zacinal bez niceho, nic jsem nebral, nic jsem nepil, no ale po case kdy uz jsem byl fakt znicenej jak hovado a zdalo se mi, ze jsem treba 2 mesice stejnej a vubec nic nikde nenarostlo (jednomyslne :D) tak jsem si prvne koupil gainer, s kterym jsem nabiral, nabiral a pak bum bum bac a hned jsem mel lepsi pocit, tak jsem k tomu vzal jeste protein, at to trochu i narysuju a ted to proste beru furt no..
A noirbune, nezapomnel, vazne, uz to mam rozpracovany ale ve skole jsem to moc nestihal, zejtra uz to snad dodelam ;)
Naposledy upraveno Slunicko; 17-06-13 v 22:25.
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Jako at si lidi berou co chtějí jejich věc.. Ale prostě jinak se říká někomu si borec když si to vyjel všechno čistě než někomu kdo si za tyhle sračky platí 2000 kč+ /měsíc ..
Že má někdo rychlej metabolismus je sice smutný, ale musí se to určitě dat i normálnejší cestou ..
Taky jinačí je když někdo jede jak drak v posilce a někdo si jede workout, nebo prostě doma posiluje z toho co dům dal..
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)