2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Odpověď: Re: Posilovna

Původně založeno
3k a Jerry
Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..
Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)
E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)