Strana 20 z 79 PrvníPrvní ... 1018192021223070 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 286 do 300 z 1180

Téma: Posilovna

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

0 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Re: Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno .Piner Zobrazit příspěvky
    Heh, pobavil jsi mne. Vzpomeň jsi, co jsi psal mě a Aspectovi při MS. Že kdybychom tě viděli, tak bychom se posrali... asi jsi zapomněl dodat, že smíchy
    E: A mozoly můžeš mít i od nošení tašky, tak nešaškuj.
    Za prve: Nic take o posrati som nepisal :D spametaj sa.
    Za druhe: Ked si sa prisiel do temy posilovna pisat iba sproste komenty tak si ubohy.
    Za tretie: Daj sem ty fotky a potom pis.
    Za stvrte: Mozoly z nosenia 1 kilovych tasiek mozes mat akurat tak ty

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Odpověď: Posilovna

Citovat Původně založeno MarcelloR Zobrazit příspěvky
    Akurát pozerám, že ako sa to tu začína hrotiť :D bože chráň, aby sa títo schwarzeneggerovia niekde zišli a chceli si to vysvetliť ručne stručne. Veď to by zdemolovali celé mesto :D:D

Viete o tom, že cvičenie odburáva stres? Tak radšej ako by ste mali písať tieto sračky si dajte zopár klikov a ukľudníte sa, lebo to už začína riadne isť mimo témy.
    Ked si pritom pustis hudbu tak je to absolutne idealne :) nevnimas okolie a podas lepsie vykon.

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno Eso. Zobrazit příspěvky
    Ked si pritom pustis hudbu tak je to absolutne idealne :) nevnimas okolie a podas lepsie vykon.
    lepší výkon podáš jedině svojí vůlí (a samozřejmě kreatinem :D)
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno tajtrlik Zobrazit příspěvky
    lepší výkon podáš jedině svojí vůlí (a samozřejmě kreatinem :D)
    Mne ta hudba pomaha :) kazdy ma asi nejaky iny startovac... bohuzial Iontove napoje pit nemozem. Mam na to urcite dovody ale tu ti ich radsej nenapisem... hned by boly sproste komenty.

Banned
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Povazska Bystrica

Slunce ma pravdu, kreatín nabudí viac, ale mna motivuje hlavne to kvôli čomu cvičím

E: slunce, ty si zas na mna zabudol ty zobrak :(
    Naposledy upraveno noirbun; 17-06-13 v 19:52.

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno noirbun Zobrazit příspěvky
    Slunce ma pravdu, kreatín nabudí viac, ale mna motivuje hlavne to kvôli čomu cvičím

E: slunce, ty si zas na mna zabudol ty zobrak :(
    Aj to je pravda. Cvicit pre pocit peknej buducnosti :)

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno Eso. Zobrazit příspěvky
    Příloha 2738

Příloha 2739

Aj tieto mozole mam asi z klikania na mys ze? Inak chcem sa ospravedlnit za ten prvy prispevok ze som vybuchol. Ale proste ked niekto napise taku sprostost tak mi je jedno ci to pisem adminovy alebo hracovy.
    :D :D :D Bože ten obrázek :D :D To nemužeš myslet vážne zkoušel si někdy nějakou práci ? :D Tak to jo :D Zkus házet třeba výkend lopatou a budeš mět 2x takový :D Ted si jen dokázal že stejne klikáš jen na myš protože máš hebkou kužičku z nic nedělání ..
    Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
    Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    :D :D :D Bože ten obrázek :D :D To nemužeš myslet vážne zkoušel si někdy nějakou práci ? :D Tak to jo :D Zkus házet třeba výkend lopatou a budeš mět 2x takový :D Ted si jen dokázal že stejne klikáš jen na myš protože máš hebkou kužičku z nic nedělání ..
    Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
    Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..
    Lopatou mozes akurat tak hadzat ty ked nemas co na robote alebo zijes na dedine/dome :) A ano, aby som ta uspokojil, len klikam na mys a necvicim. Spokojny? Alebo sa ti zas nieco nepaci?
    Naposledy upraveno Eso./digl; 17-06-13 v 21:01.

Ex-admin Avatar uživatele tyger103
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Vrchlabí

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: Posilovna

Ano,pojdme se tu hádat,zvedat nad ostatními ego atd.
    Serte na to alespon tady,http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 poslouchejte,zamyslete se a pak něco pište.
    Začalo tohle téma dost dobře,tak at se to zas vrátí a nejde to do sraček jako tenhle svět...
    Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!

Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
    nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
    A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
    braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.

V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
    http://gifun.net/?p=4535

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno tyger103 Zobrazit příspěvky
    Ano,pojdme se tu hádat,zvedat nad ostatními ego atd.
    Serte na to alespon tady,http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 poslouchejte,zamyslete se a pak něco pište.
    Začalo tohle téma dost dobře,tak at se to zas vrátí a nejde to do sraček jako tenhle svět...

Dobrý a pravdiví song. Aj ten klip bol v pohode. http://www.youtube.com/watch?v=iBzthH4bGMU

Expert člen Avatar uživatele MarcelloR
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Slovakia

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)

E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)
    Naposledy upraveno MarcelloR; 17-06-13 v 21:26.

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno MarcelloR Zobrazit příspěvky
    Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)

E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)
    Tak ale od toho to forum je.. aby sem niekto nieco dal a druhy mu to okomentoval zhodnotil a tak :) Nepoviem kebyze niekde huntim.. ale pokial viem je to offtopic takze rad si tu popisem :)
    Naposledy upraveno Eso./digl; 17-06-13 v 21:43.

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

Re: Posilovna

Citovat Původně založeno dtr Zobrazit příspěvky
    Přinejmenším by ses akorát ztrapnil jak tady ten hošan eso. Protože ten jeho rádoby biceps se mu povedlo vypracovat klikáním na myši jinak to snad ani není možné.
    tak ono kdybych sem dal tu fotku jak jsem na bidle tak si myslim ze bych byl za frajera zejo
    #ego #boost

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Jak rika tyger, toto tema je tu uz celkem dlouho a snad jako jedine tema na foru se to obeslo bez hadek, flamu, nadavek a takovych pixlovin, tak doufam, ze neni treba ani zacinat a budeme dal rozsirovat nase obzory ve svalstvu :D
    Eso, jinak je pravda, ze jsem se docela pousmal nad tim, jak si mi navrhl tu soutez o tom, kdo bude mit za 2 mesice bicak vetsi, pak si sem postnul tu fotku a ja zjistil, ze mam ruku, jak ty telo, tak to mi prislo smesny ale taky jsem nemel potebu to psat a i ja jsem rad za tebe, ze ze sebou neco delas a snazis se ;)
    Marcello, takova cesta je nejlepsi ale z hlediska velikosti nejhorsi, popravde jsem taky zacinal bez niceho, nic jsem nebral, nic jsem nepil, no ale po case kdy uz jsem byl fakt znicenej jak hovado a zdalo se mi, ze jsem treba 2 mesice stejnej a vubec nic nikde nenarostlo (jednomyslne :D) tak jsem si prvne koupil gainer, s kterym jsem nabiral, nabiral a pak bum bum bac a hned jsem mel lepsi pocit, tak jsem k tomu vzal jeste protein, at to trochu i narysuju a ted to proste beru furt no..

A noirbune, nezapomnel, vazne, uz to mam rozpracovany ale ve skole jsem to moc nestihal, zejtra uz to snad dodelam ;)
    Naposledy upraveno Slunicko; 17-06-13 v 22:25.
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Jako at si lidi berou co chtějí jejich věc.. Ale prostě jinak se říká někomu si borec když si to vyjel všechno čistě než někomu kdo si za tyhle sračky platí 2000 kč+ /měsíc ..
    Že má někdo rychlej metabolismus je sice smutný, ale musí se to určitě dat i normálnejší cestou ..
    Taky jinačí je když někdo jede jak drak v posilce a někdo si jede workout, nebo prostě doma posiluje z toho co dům dal..

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání