Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
K tomu "pitomci", ne jednou jsem te upozornil, at se semnou bavis jako se sobe rovnym, ne jako se svym spoluzakem z 4te pomocne. Jestli se tak bavis doma s rodici, je to tva vec, jestli se tak bavis se svoji "pritelkyni" je to tva vec. Jeste jsi tolik polivky nepojedl na to, aby jsi mi vubec mohl tykat, tak se krot a hodne dobre si rozmysli, jak mne budes nazyvat.

To novymartiii: Jestli jsi MartiiJack, kteryho uz znam par roku, mas pravdu. Juro mel hodne nevybiravy slovnik a jestli ma ban na forum, je to dobre, pac se nepoucil ze svych chyb.
Tak tak. A to by sa malo týkať všetkých a sledovať to. Nie že sa musí jeden degen (Juro) riešiť celý rok a všetci sme to tu museli čítať. A Foxik by si mal tiež dávať bacha s tým jeho slovníkom a narážkami, len preto, že nežerem ten ich "humor", ktorí nežerú viacerí.

Citovat Původně založeno novymartiii Zobrazit příspěvky
jste normalni ? jste zdravi vsichni ? jurob tu uz vic jak rok terrorizuje forum, kotelnu a dalsi portaly svymi blaboly ( tucny, kokod, a atd. ) a vy tu resite nejake cheaty ? SE PROBERTE ! at si tu nepripadam jak mezi dementama, kotle to plati i pro tebe hele chlape kotelna je fajn ale davat prava lidem pod 18 ? ses normalni ? to ti jako nekdo na icq napise CAU HELE DAL BY JSI MI PRAVA NA SERVERY MOCKY MOCKY SMUTNE KOUKAM.. a ty, jo klidne ja na to seru je mi to u prdele... ? foxik jeho noshled.. zrejme stejny rocnik netreba resit. Zarazi me jak s nim nekdo mohl hrat mixy,cw, atd. zrejme stejna sorta lidi.
Amen Bratu. Úplne si to vystihol. :)