Nekteri na to cekali I dyl, ted jsem jich par udelal, uz ani nevim komu, je vas hrozne moc, uz bych nestihal ani sam cvicit :D ale udelam to co nejdriv, slibuju ;)
Nekteri na to cekali I dyl, ted jsem jich par udelal, uz ani nevim komu, je vas hrozne moc, uz bych nestihal ani sam cvicit :D ale udelam to co nejdriv, slibuju ;)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Takže ještě jednou, protože se omylem smazala databáze :D
Ty kozy a břicho mam fakt špatný a musim do léta ještě hodně zamakat :D
![]()
Tak, trošku už jsem mákl a do léta ještě času dost, takže ještě mám co zlepšovat, tohle je práce cca 20 dnů
Tohle je předtim:
A tohle je předevčírem:
Zhubl jsem na tom 5 kilo :D
Asi je to moc velký co? :D
Ty si určite čosi pychas :D inak jake máš cviky na brucho?
Ja delam jen sklapovacky a schyby na hrazde ;)
A picham si kreatin, protein, gainer a pumpu, nic co by nebylo povolene :D
zebrak
A potom sa ti prestane chcieť cvicit a splasnes ako balon. Mam 3 bratrancov ktory robili profesialne paku a tiez si to pychali. Potom vsak prisli frajerky, praca a nemali vobec cas na cvicenie tak sa z nich stali tuckovia :) Ale momentalne zas makaju zo sadrokartonom.. takze sa im to trochu nafuklo :) Aj spoluziak co bere steroidy ma nafuknute ruciska ale ako nahle sa mu nechce cvicit tak mu to ide dole. Ale zas vyhoda je ze trochu pocvici a ma to paradne. Kazdopadne mas pekne tehlicky na bruchu :) A 20 dni je pomerne kratka doba na take tehlicky... kebyze nepychas a neberes tak sa s tym musis srat 3 az 4 mesiace :P Tymto postom som ta nechcel hejtovat iba som napisal ako to chodi. A to brucho mas naozaj paradne :) Niekedy mozme porovnat mi dvaja bicepsy ze ako to vypada ked cvicis, pychas, posilnujes a spravne sa stravujes a ako to vypada ked len posilnujes a spravne sa stravujes. Ale to asi prehram :)
Hele, jestli si to nepochopil, tak si nic nepicham :D mam vsechno v prasku a mycham to bud s vodou - protein, pumpa, gainer - mliko a kreatin mycham s gainerem a dzusem, vazne nic si nic nepicham a ani s tim nehodlam zacit :D
Kazdopadne jeste je na tom co zlepsovat, za mesic poslu dalsi fotku ;)
Ja nejsem zadna korba, takze bych se s bicakem radsi nekde moc nevytahoval ale treba casem uvidime, kazdopadne diky :D
A steroidy taky neberu, tyhle doplnky stravy jsou vseobecne povolene v jakymkoliv sportu, nijak to neovlivnuje tvoji genetiku nebo tak neco, je to proste jen vylepsovak :D navic ja osobne si kupuje vsechno prirodni, sice to stoji o polovinu vic ale radsi si priplatim nez abych se tim znicil.
A cviceni si myslim ze uz me nikdy neprejde, ja mam holku, mam praci a k tomu jeste chodim do skoly a furt ten cas mam, takze doufam, ze to tak zustane jeste nejaky to 10ti leti :)
Aha, tak to som ta zle pochopil :) tak o to moje vecsie uznanie ze si nic nepychas a take zehlicky za 20 dni :) Ale zas musis uznat ze ty tvrdo makas ako si tu pisal svoj denny program... a to sa cení :) Ja cvicim len 3 dni do tyzdna a jedine co berem su tabletky z lekarne na spevnenie svalstva ( su robene z pivovích kvasnic ) a este si mixujem tvaroh s jogurtami. Teraz budu tomu 2 mesiace co cvicim ale idem iba zatial na bicepsy. Nemas pre mna este nejake rady na stravu? :)
No, rady na stravu, musíš podle toho, co tvoje tělo dá, já jím každý 2-3 hodinky a jim tak, abych nebyl nacpanej ale prostě jen dost najezenej, dřív jsem jedl taky podle nějakých plánů atp. ale na to už jsem se vysral, prostě ráno vstanu, snim 6 rohlíků se sýrem, nebo si udělam omeletu, pak na svačinu tvaroh s banánem, pak druhou svačinku jogurt s rohlíkem, na oběd maso a 8-10 knedlíků nebo těstoviny, pak jim až po cvičení to si beru banán a 4 vejce, pak svačina krůtí šunka s pečivem a večer jim skoro stejný jak ráno, takhle jedu furt a nemůžu si stěžovat, až na to, že jsem teď zhubl těch 5 kilo ale s tim jsem jaksi počítal, budu mít tak 75-78 v létě, protože přes zimu jsem jel jaksi objemovku a teď do rýsováním dost klesá, takže asi tak no..
A jak píšeš ty kvasnice, ty jsem taky bral, já je jedl kvůli tomu abych měl furt hlad a musel furt jíst, právě kvůli tomu, abych nabral dost hmoty :)
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)