Řeknu ti že když je na mapě hodně hráču a kor na deathmatchu , a rodí se všude všici, tak střílím všude logicky. Určitě když se podíváte na CTF kde hraju spíš, tak tam je to o dost pomalý. Prostě mě ten ban dal jen proto že jsem napsala pár slov jeho kkámošovi .Ale jak jsem to mohla vědět že zrovna Turenner bude adminuv kámoš. Stačilo aby admin napsal , že žádný cheaty nemá . Né dát BAN hned někomu na potkání. Prostě nestahuju do svýho notebooku žádný srance který mě můžou zavirovat notas. Prostě občas hraju doost dobře, protože mě povzbuzuje něco co vás ne. a nejsou to cheaty. Neni snad zakázano aby nehral člověk kterej , si dává něco na náladičku. Je mi to trapný to jsem psát, ale to vysvětluje vše. Prostě cheaty žádný nemám, a byla bych ráda kdyby jste to pochopily. Kdybych byla admin já , tak určitě nebanuju jen tak že se mi zachce. Nevidím to tu poprvé co nějaký admin zabanoval někoho jenom proto že se nudil a pod. Jak mám dokázat že jsu nevinná že prostě za svých 8 let už mám toho dost nahranýho !. Nejsu dylina která si bude stahovat nějaky pos... cheaty který jsou akorád pro ubohý děti .