Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 29

Téma: Fetacka Kery Mula!! :P (WH) --> AxessCZE

Threaded View

tak určitě Giussepe ty trapný časy. jak vidím podle toho co píšeš tak jsi těd u mýho notasu a vidíš? cheaty? :D. Hochu , uvědom se . Tak hlavně že máš radost ne? že zabanovali někoho kdo nemá cheatyyyyyy . Hlavně že nemáš čas , ale hledáš tam každou chybičku co by mohla naznačovat že mám WH .. Prostě to jsou kecy který nejsou pravdivý, ale stebou se o tom dohadovat nebudu, protože je to zbytečný. Když si si na 100% jistý že mám WH tak pojd ke mě dom a ukaž mi to kde to mám ! kde to mám nainstalovaný .! Protože kdyby jsi opravdu ddošel ke mě dom a kouknul se do notebooku tak tam absolutně nic s wh nenajdeš. A akorad se propadneš hambou že jsi tvrdil něco co tak není . Ale já vím dobře se tvrdí že má někdo wh když jsi několik kilometru odemě. Prostě nemáš pravdu , nemám žádný wh ani ab, ani sd, ani pd. apod...

Ale sám víš že žádný WH nemám .. ne? počkej ty si mě banoval ? za co já už ani nevím :D ? . Radinie polohy , neznámená že za mýma zádama sedí můj kluk kterej to taky hraje, že si nějak radíme :) Určitě to nějak nehrotíme :) . Hraju podle sebe a on hraje podle sebe. :)
    Naposledy upraveno hofy; 07-05-14 v 13:29. Důvod: používej "upravit" - sloučeno

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání