Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 46 do 60 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Stálý Maniak
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Levice

Odpověď: JailBreak a Global Admini

Prosim locknite to, alebo zmente nazov : Retardi sa hadaju. (no offense :))
    Uz je to uplne offtopic, kydate si hnoj jeden na druheho.
    Máš nick: 320.230.401.333:27089 tak to riadne provokuješ ľudí čo o tom hovno vedia.
    Sometimes it's hard to know, which way you're supposed to go

RETARDI Z KOTELNY - https://uloz.to/!Sz9nVaB8lNC9/tupci-txt PW je v názve vety obsiahnuté.

Ex-admin Avatar uživatele Chemo
    Datum registrace
    Dec 2013

Aspoň vidno súdržnosť at. :)
    S pozdravom a prianím všetkého dobrého,
    Chemo, server admin, csko.cz

Ex-admin Avatar uživatele Toreto
    Datum registrace
    Jun 2012

Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Nechajte to otvorene. Tak, či tak to niekde bude pokračovať.

Stálý Maniak
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Levice

Bude to pokračovať, lebo títo ľudia nie sú tak múdry, aby si za počítačom povedali: áno je to retard, už sa nebudem k jeho demencii vyjadrovať
    Nie nadarmo sa hovori: Hádky na nete sú ako paraolympiada, aj keď vyhras aj tak si retard :)
    Máš nick: 320.230.401.333:27089 tak to riadne provokuješ ľudí čo o tom hovno vedia.
    Sometimes it's hard to know, which way you're supposed to go

RETARDI Z KOTELNY - https://uloz.to/!Sz9nVaB8lNC9/tupci-txt PW je v názve vety obsiahnuté.

Nováček Avatar uživatele St3ny
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Czech Republic , Most

Talking Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    By mě zajímalo kdo z vás, tam jako ve 3h ráno byl? Myslím že nikdo.. Jako byla tam docela pohoda, pokud zwerg nebyl Simon a to si myslím, že si stěžovalo více lidí. Proto se taky ke konci stala vzpoura a zwerg to raději leftnul a šel nejspíš spát tento post.
    Ano leftnul jsem to protože jsem si šel vylít srdíčko, jelikož jsem věřil v to že tenhle theard pomůže trochu komunitě. Jde o to britny že tohle neni útok ani tak na Pana RIDIKA, ale na to že se to kurde zneužívá jak si sama napsala a vtom je jádro problému. Osobně bych byl rád a myslím si že hovořím za většinu která si ráda zahraje Tard Brejk jak se tomu teď přezdívá. Kdyby se grab vypnul Spešlové se umravnily a adminy kteří tam nemají "jakoby práva" si z toho nedělali pískoviště. A ještě jedna věc ikdyž je 3 ráno má se hrát normálně něco jako party mod neexistuje. :)

Ex-admin Avatar uživatele Giussepe
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Nové Město nad Metují

Re: JailBreak a Global Admini

vypnout grab, zrušit spešl, bugnuté lidi slaynout a dát jim další kolo VD. Záhada vyřešena, nemáte za co.

Expert člen
    Datum registrace
    Feb 2014
    Umístění
    Havířov

Citovat Původně založeno Toy Zobrazit příspěvky

Ty tu jdeš něco říkat o zametání si před prahem ? ty ?! si děláš piču ? :-D k.
    to mě rozesmálo :DD Jinak sem ten samej večer byl na Jb hrála se tuším mapa Minikule a byl tam Giussepe který po mě chtěl Vd za udajný Fk který jsem mu nedal.. Takže si mě jako pánko grabl před celou a držel mě ve vzduchu dokuď me nezabily.. Asi o tři kola dál se hrál mod (sparta) při kterém ctčka kempily jako obvikle ve zbrojce kde je žebřík. Britny si příde jako královna vyskače kazetko a nagrabuje hrače o zbrojky přes vrch..Na mapě bylo více adminu jako je třeba Milk,Lucka a i ten Ridik..ani jednoho samořdřejmně nenapadlo říct ať toho jejich kolegové nechají.. Další fail co se týče Britny (to je asi měsíc z5 :D) : Hrála se mapa funny zrovna sem byl v cele se šachtou tak sem do te šachty skočil a samozdřejmně že za mnou skočilo Ct které sem zabil a Britny příjde a grabne druhe Ctčko ze zbrojky(Pak že ten grap využíváte když se někdo bugne.. :/ ) o pár dnu později se hrála taky mapa funny byl sem Ct a měl sem jinej nick... tuším že Cecil :D Britny přišla na server přesunula mě k tt a šla k Ct (Byl sem na živu) což sem absolutně nepochopil.. zeptal sem se jí proč nebo zaco mě přesunula když se neptala ani na mikrofon ..Její reakce nebyla žádná nenapsala ani pismenko prostě ignorovala. To bude asi tak vše ^^

Terminátor Avatar uživatele Eust.
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Global

Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    :DDDD Dobře no, dala sem před rokem na 1 den ban člověku :D A to jako dělám pořád? :D Pořád rozdávám takové bany? Jestli ano, tak máš právo mě soudit, jestli ne, tak drž hubu. Chápeš, že mě jedno co si zrovna TY myslíš.. Protože zrovna o TOBĚ si tu spousta lidí myslí svůj ne moc pozitivní názor. Že mi tu jako začneš psát v postu, kde se řeší JB, aby začala chodit na D2 a začala tam jako hrát a banovat a že se z tebe hned poseru a budu tam chodit žejo? I přesto, že normálně na ten D2 chodím, ne tak často, ale chodím.. Jen mě prostě ty střílecí už tolik nebaví, stejně jako adminy co mají práva na ten JB a chodí si jinam na servery, protože je JB nebaví, ani na hlášení nechodí i když tam mají práva. Třeba nějací ti knife admini že? Mě je to jako fuk, jen dávám příklad toho, že nejsem opravdu jediná, kdo nechodí tam kde ho to už prostě nebaví. A proto řeším post, který se týká JB, takže až se bude řešit post, který se bude týkat střílecích serverů, tak se bude týkat i mě a proč tam nechodím jo?
    Takže si tu zase začal nesmyslně psát ty tvoje píčoviny jak máš ve zvyku, vytahovat nějaké staré bany, jak to máš asi jediný ve zvyku a problematika na JB skrze tento post se opět nevyřešila, stejně jako tvůj post o adminech na baterkách. Jen sis tu musel opět zvýšit hejting ego.
    A víš proč? Protože neunesou pravdu, neunesou flame, nejste schopni se nějak normálně bránit, přiznat chyby a tím, jak ses předvedla, mě přesvedčilo o tom, abych na tebe změnil názor. Právě Jirkův názor bych bral vážně, protože se nebojí říct svůj názor na "plnou hubu", ikdyž to někdy zabolí, ale prostě má na 99,9% pravdu. A ta last věta, o hejting egu, to je absolutně top. Drtivá většina jb adminů se nidky nedokáže vyrovnat schopnostem, které má právě Jirka. To, že je tu spousta flejmu okolo všeho, to tak prostě bude, nesvádějte to na Jiřího, vždy se někdo najde, kdo chytne někoho za slovo a už to jede. Můžeš si o něm myslet co chceš, ale zatím mu svojema činama nesaháš ani po paty, co se jb týče.

Administrátorka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Citovat Původně založeno Madunax Zobrazit příspěvky
    to mě rozesmálo :DD Jinak sem ten samej večer byl na Jb hrála se tuším mapa Minikule a byl tam Giussepe který po mě chtěl Vd za udajný Fk který jsem mu nedal.. Takže si mě jako pánko grabl před celou a držel mě ve vzduchu dokuď me nezabily.. Asi o tři kola dál se hrál mod (sparta) při kterém ctčka kempily jako obvikle ve zbrojce kde je žebřík. Britny si příde jako královna vyskače kazetko a nagrabuje hrače o zbrojky přes vrch..Na mapě bylo více adminu jako je třeba Milk,Lucka a i ten Ridik..ani jednoho samořdřejmně nenapadlo říct ať toho jejich kolegové nechají.. Další fail co se týče Britny (to je asi měsíc z5 :D) : Hrála se mapa funny zrovna sem byl v cele se šachtou tak sem do te šachty skočil a samozdřejmně že za mnou skočilo Ct které sem zabil a Britny příjde a grabne druhe Ctčko ze zbrojky(Pak že ten grap využíváte když se někdo bugne.. :/ ) o pár dnu později se hrála taky mapa funny byl sem Ct a měl sem jinej nick... tuším že Cecil :D Britny přišla na server přesunula mě k tt a šla k Ct (Byl sem na živu) což sem absolutně nepochopil.. zeptal sem se jí proč nebo zaco mě přesunula když se neptala ani na mikrofon ..Její reakce nebyla žádná nenapsala ani pismenko prostě ignorovala. To bude asi tak vše ^^
    Prosím ? :D To si ze mě děláš prdel :DDD Při spartě sem byla afk v cele. A ještě sem potom psala open, natož nějaké CT dalo open a bylo následně zabito a konec kola. Tak co to valíš za nesmysle? To jestli tam někdo graboval, tak to sem já určo nebyla :))

To že se grabuje na funny, k tomu se klidně přiznám :) Ba dokonce se grabuje na Crimme.

Jestli sem přesunula Cecila co byl živý, tak to asi těžko. Vzhledem k tomu, že živé hráče nejdou přesouvat, jen mrtvé. pokud se hraje už nějaká mapa a já dojdu, tak zásadně nelezu k CT, abych někoho přesouvala, když je už mapa rozehratá - i když párkrát se mi stalo, že sem omylem místo T dala CT a přesunulo to mrtvé CT, ale za to se vždy omluvím a odpojím se připojím ku T.

Takže se tak max můžu přiznat k tomu grabu na funny, což ale nedělám stále. Udělala jsem to výjimečně párkrát, že sem ho šoupla do šachty.

Takže bud tak laskav a nejdřív si to ověř, než tu začneš psát hovna a někoho osočovat, ty královno.
    Naposledy upraveno Britny; 27-07-14 v 19:37.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Odpověď: Re: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Eust. Zobrazit příspěvky
    Můžu jen potvrdit, že za dob vlády Jiřího se tam hrálo nejlíp. S ničím se nesral, byla s ním největší prdel, tak to má podle mě být. Nebanoval zbytečné sračky, dokázal ty káry prostě srovnat přes mikrofon a to má mnohem lepší účinek, než zasranej ban, kterej nikomu nic neřekne a po vypršení dělá to samé. To, že tam teďka sedí polovina aim adminů a polovina adminů z ostatních módů, je věc druhá. Ti tam dělaj v podstatě hovno a ještě k tomu dělaj kokotiny. Škoda serveru, dojebali ste si to sami.
    Vy máte pamet, já nevím že vůbec Toy. někdy JB hrál :D

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Ex-admin Avatar uživatele Toy
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Heaven

Odpověď: Re: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Vy máte pamet, já nevím že vůbec Toy. někdy JB hrál :D
    Jerryno, v době, kdy jsem se tomu začal věnovat já, sis dával pauzu od cska nebo tak něco v tom smyslu, na serveru jsme se potkali jen jednou a to si leftnul po minutě :-D

A ja prídem na JB a že som ta najvačšia piča pretože hram podla pravidiel a chcem aby bol na servery poriadok... Hrač si jazdil na autičku upozornila som ho aby z neho zliezol a stražil simona, po mojom opakovanom upozorneni som sa na to vyprdla ved nebudem nic robit ked žiadna vzbura nieje. Nakoniec zabil ct dala som mu kick, napojil naspat a začal sa domna navažať že mam prava 2 dni a že neviem pravidla niečo v tom zmysle... že mam chillovat ako ostatní admini možno že je JB fun mod, ale pravidla su pravidla.. a kedže tu ostatní admini "chilluju" a nestaraju sa o jb tak si myslim že je zbytočne tam vobec chodit...
    možno tento grab pomaha v kontrlovani mikrofonu, ale vo vačšine adminov to tvorí 1%, ostatne 99% su na všetky ostatne srajdy...
    Je mi jedno kto ma práva, ale ked už chcete tie prava na JB tak tu neide len o to aby ste sa zabavili s vačšiou pravomocou a zmeuživali prava ci mik... ale robili poriadok...
    Ď

Stálý Maniak Avatar uživatele :D Dal Ta Bhoper:D
    Datum registrace
    May 2011
    Umístění
    Trenčín

Toy, nerieš ju však aj tak má práva len kvôli kozám.

Stálý člen (only deathrun 7) Avatar uživatele trew
    Datum registrace
    Jan 2013

LOCK
    a nehádejte se a polibte se na usmířenou :*

Administrátorka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Eust. Zobrazit příspěvky
    A víš proč? Protože neunesou pravdu, neunesou flame, nejste schopni se nějak normálně bránit, přiznat chyby a tím, jak ses předvedla, mě přesvedčilo o tom, abych na tebe změnil názor. Právě Jirkův názor bych bral vážně, protože se nebojí říct svůj názor na "plnou hubu", ikdyž to někdy zabolí, ale prostě má na 99,9% pravdu. A ta last věta, o hejting egu, to je absolutně top. Drtivá většina jb adminů se nidky nedokáže vyrovnat schopnostem, které má právě Jirka. To, že je tu spousta flejmu okolo všeho, to tak prostě bude, nesvádějte to na Jiřího, vždy se někdo najde, kdo chytne někoho za slovo a už to jede. Můžeš si o něm myslet co chceš, ale zatím mu svojema činama nesaháš ani po paty, co se jb týče.
    Jiří byl v pohodě, jako spešl. To uznávám. Když sem tam začala hrát, tak měl spešla a vše bylo v pořádku. Všechno řešil v klidu, dalo se s ním i bavit. Ale po těch právech to už bylo horší. Co si i já pamatuju, tak co bych já dřív ani nebanovala, on banoval. Občas byl i sprostej na hráče atd. atd. Už ani nevím proč si tehdy nechal vzít ty práva, když byl podle tebe ten nejlepší na JB. Takže pokud z vás někdo dokáže ten JB ošéfovat líp, než admini co tam teď chodí, tak k tomu máte určitě příležitost. Ono se to každému dobře píše, že jo? Někoho tu zbuzerovat na forku, veřejně.. pochlapit se před kamíkama. Ale je taky něco jiného tam jít a dělat tam ten pořádek sám. A jinak tady nikoho vaše flejmy nezajímají chápeš? Tady si pár adminů dělá to svoje, ale jakmile se k něčemu vyjádří co nesouhlasí s názorem vás hejtíků, tak je to špatně. Už na tento problém upozornovalo dost adminů. Takže by bylo fakt nejlepší, kdyby se tu každej staral o to svoje a ne se sral do druhejch. Mě osobně jen vadí, že tu spousta z vás má fůru keců co se ohledně JB týče. Ale nikdo ani není schopný s tím něco udělat. Tím to pro mě končí.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání