možná je blbé to tady říkat, protože podle toho co mi píšete, pro hodně lidí jsem tady vzor a všichni chodí pro rady okolo cvičení ke mě.. Ale ano, byly v tom fety, alkohol, 4 měsíce bez posilky, jedl jsem jednou denně, protože nebyl čas, to všechno kvůli jedné holce, do které jsem se zamiloval, která beztak spala s jiným a tak, před 2. měsíci jsem se s ní rozešel a vracím se do formy, všechny ty špatné věci jsou doufám za mnou. Nikdo neví, jak těžké to pak je, dokud to nezkusí, ale nakonec je to jen moje blbost, teď mám krásnou, chytrou a hodnou přítelkyni, která mě podporuje v mých snech a ty špatné věci jsou prostě pryč.
Omlouvám se, jestli jsem tím někomu zkazil iluze o mě, už i v reálnem životě jsem o pár takových lidí, co mě mělo za vzor přišel, ale vím určitě, že další přibudou a že budu ještě lepší, udělám pro to všechno. :)
Taky tohle o mě nikdo neví, styděl jsem se za to a i tak jsem psal, že furt makám dál, přitom jsem byl 4 měsíce úplně mimo, takže se také omlouvám těm, kterým jsem lhal a doufám, že to napravím.
Doufám, že jsem až tak moc nezklamal, když jsem se vrátil :)

odpovědět s citací