Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 1180

Téma: Posilovna

Threaded View

Stálý člen Avatar uživatele Volume
    Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Odpověď: Posilovna

Táákže, od začátku září do toho chci skočit po hlavě a začít na sobě opravdu makat. Hecujem se spolu s bratrancem že něco začnem dělat s našima tukovýma vakama. Byl by tu prosím někdo tak hodnej a zkusil mi sesmolit jak, kdy a co jíst a jak cvičit ?

102kg, 189cm, 17let. Beze svalů, bez kundičky. Celý prázky žeru co se kde naskytne (ano, i sladký docela často). Můj dosavadní denní režim vypadá zatím tak že vstanu ve 3 odpoledne, zapnu pc, vemu něco ke snídani, flašku s pitím a sedim u pc.. občas pro ňákej plech naproti k ťamance. Pak jdu někdy okolo tý pátý-šestý spát a další se opakuje to samý, občas ven na trochu radosti s kámíkama, jinak fakt nic nedělám. Přes školní rok to bude asi tak že dopoledne škola, nebo dopoledne/odpoledne praxe. Chtěl bych prostě začít žít úplně jinak. Btw, jednou jsem někde ptal že cvičim, lhal jsem a stydim se za to. Břicho mám takový .. jakože visací :D

E: To předtím sem hledal ale ňák sem to nenašel .. koukal jsem po tom ospalej tak je možný že jsem to přehlídnul :D
    E2: J, našel sem Eso.

Tak Volume, tobe jsem neco splodil ale jeste nevimjak to mas pres ten den, az. Apises tak to dodelam, jelikoz si psal ze mas v 15ti 100kg tak jsem ti trochu snizil hmotnosti jidel a i pocet jidel, pak bych ti udelal jeste i cvicebni plan, jidlo co je napsano v tomto jidelnicku nemusis dodrzovat uplne presne, muzes si je nahradit jinymi produkty s podobnou vyzivovou hodnotou.

snidane 6:00 - ovesne vlocky x puding x cerealie 100g

svacina 8:00 - tvaroh (nizkotucny, muze byt ochucenej) 200-250g

obed 12:00 - v tvym veku proste co se doma uvari :) + multivitamin

svacina 15:00 - pul sacku piskotu x puding 150 g + vitamin C 500 mg (rozpousteci tabletky)

vecere 18:0m - ryze (nesmazena) 100 g s masem (hovezi x kruti x kureci) 150 g

pres den vypit kolem 4-5 l vody (zaklad)
    snaz se vyhnout veprovymu zadnimu masu a po veceri uz nic nejez, pak ti pripisu ten trenink, nejlepe kazdy den ve stejnou hodinu ale kdybys zacal hned cvicit, necvic 7dni v tydnu, nic ti to neda okrem bolesti, svalove horecky a dalsich nehezkych veci :) zacni cvicit treba obden, nebo 3dny cvic, 1 den volno ale to ti pak jeste napisu :)
    Naposledy upraveno Volume; 27-08-14 v 08:12.

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání