Zdravím, když už tu máme to téma, rád bych požádal, jestli byste si neudělali na mě čas a nepomohli se začátečním "rozvrhem" posilování. Někdy zajdu s kámošem cvičit na hrazdy ven apod. a rozhodl jsem se, že začnu cvičit stejně jako on. Jenže já vůbec nevím jak začít. Chci, aby se mi svaly rýsovaly všude rovnoměrně a jsem ochotný cvičit jakýmkoliv způsobem za jakéhokoliv počasí (jsem otužilý, například, mi nedělá problém si v dešti zajet k místnímu "jezírku" si zaplavat). Hlavně to potřebuji uspořádat tak, aby mě po jednom cvičení nebolely a nestuhly svaly tak, že bych nebyl schopen další den udělat to samé. Jednou se mi to stalo a pak jsem přestal... Potřebuju něco vyváženého, kdy se sice budu cítit po cvičení unaveně a silněji, ale abych byl schopný udělat další další den to samé (snad mě chápete). Rozhodně nechcu do sebe cpát žádný sračky jako steroidy apod. jenom obyčejné "přírodní" cvičení. Ve městě mám park s hrazdami, bazén i jezírko, mám kopce a přírodu, po kterých mohu jezdit na kole či běhat. Nedělá mi problém cvičit i doma.

Věk: 16 let
Váha: 68 Kg
Výška: 170 cm +/-
Pohlaví: To je snad jasné :D

Moje výživa: Každé ráno si dávám mlíko s cereáliemi už asi tak od 6 let. Nikdy mi to ale nestačí, proto dopoledne sáhnu po nějaké oplatce :D. Odpoledne mám klasický oběd, polívka a druhé, všechno to jsou celkem velké porce. Po večerech mám chleba buď s paštikou nebo s máslem a sýrem.

Na břiše mám ještě kus vysícího špeku :D, který bych potřeboval shodit. Není to velké, ale to můžete vyčíst z mé váhy.

Děkuji za všelijaké rady :).