Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 28

Téma: Ako kotelna ku Cracku prisla

Threaded View

22 z 22 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

NEeeeeEEEeeee!!!

Neeee, co se to děje, svět se zbláznil! Nechceš se na to rozhodnutí aspoň vyspat? Ne nadarmo se říkává "ráno moudřejší večera"

Rozhodně jsem nechtěl svým "demonstrativním odchodem" (nevím jak jinak to nazvat, když jsem vlastně zase tady) založit nezvyklou tradici odchodů dobrých hráčů a adminů. Myslím, že to komunitě moc nepřispívá, chtělo by to mít tu zkušenostmi ošlehané hráče jako záchytné body, lidi o které se dá opřít. Uvědomte si, že v poslední době to Kotelna rozjela ve velkém, Kotel zprovoznil přes desítku nových serverů a je proto logické, že potřeboval rozšířit realizační tým a nabrat i pár nezkušených, ale nadějných tváří.

Myslím, že by sis to ještě měl rozmyslet, nebo třeba si dát od cska pauzu - na týden, měsíc, dva měsíce. Třeba se ti všechno ještě rozleží a začneš na místní problémy nahlížet se zdravým odstupem. Nevím, jestli ti to tu někdo řekl, AnnoyingGregu, jsi skvělý člověk, neopouštěj pro nic za nic tuhle hroudu. Kotelna tě potřebuje a myslím, že by se nikdo nezlobil, kdyby sis to ráno ještě pořádně promyslel a přehodnotil své pozice.

Naposledy upraveno chmod a+x /bin/laden; 11-12-11 v 02:15. Důvod: zamačkával jsem slzu a do postu se mi vloudilo pár hrubek...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání