2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Re: Ako kotelna ku Cracku prisla
Žádal jsem, aby neználkové důvodu odchodu/vyhazovu adminů do toho nestrkali svoje prsty. Nikdo to nedodržel a začala tu vznikat nálada proti každému, kdo opustil tým v tomto týdnu. Kotel se ať už v shoutboxu/TS/karlosovo topiku snaží uhejbat otázkám na čem založil tvrzení, že karlos vynáší. To stejné (skoro) globální ,,administrator´´pan ´´JezdecNaSněhu´´ zvaný Snowrider. Vůbec nemáš páru co se tu děje a zvedá se mi žaludek, že si dovolíš v tomto období žádat se zkušenostma které máš o globální práva. :D O tom jak se o odcházejících adminech vyjadřuješ ty sám se snad ani nebudeme bavit. Jsi tu sotva měsíc, takže být tebou se nepletu do ničeho velkýho, když pro to nemáš důkazy a podložené informace. To byla jenom taková rada, aby se ti jednou nestalo, že budeš srát fragy v kostkách, protože se ti to vymstí. Nevidim důvod podporovat dál kotelnu. Kotel to ostatně čekal, protože zastat se ex admina/moderátora je jasný akt nevděku vůči němu. Takže chci popřát všem hezkej zbytek života na kotelně, hodně štěstí Bia FZ Fantomas (brzo) Zeleno-růžový. Jsem rád, že jsem u Kotla probudil aspon trošku člověka v té karlosovo žádosti o ban a vyplodil ze sebe jeden řádek vděku pozůstalým adminum.
Obrázek věnovaný pro slepě přesvědčené, kteří "mají" informace nás soudit..a konstatovali, že jsme zlouni kotelny :