Citovat Původně založeno St3ny Zobrazit příspěvky
Tak za 1) nejsem pán, ale mládežník když už.
A stěžovalo ale to byli stížnosti typu "FRAGER FRAGER" to že si stojím za svým a něco řeknu to udělám a dodržím slovo, a když jsem byl tak špatný simon proč jsem nedostal přesun hmm? :) To mi tedy objasni proč jsem nebyl něják pokárán když jsem to zlo co tam dělalo bordel, co si dělalo co chtělo, a dělalo tu anarchii která tam v tu chvíly byla?
Je to tvoje věc a já ti přeju jenom do života to nejlepší neházim tě nikam a rozhodně na tebe nekydám špínu. A jak by se líbilo tobě kdyby jsi byla Simon a někdo tam dělal anarchii jak by jsi to řešila ty? Já bych si moc přál tě vidět na mém místě (byť si stála vedle mě).
No já nevím co bys jako dělal, kdyby se tam slezla jedna nejmenovaná partička adminů, co se tam grabují jak o život, kterým to je jedno i to co říkám já nebo nějaký CT co je Simon. To by mě v té chvíli zajímal tvůj post tady na forku, vzhledem k tomu, že si sem došel psát ptákovinu, která se tam děje pořád a pořád se s tím nic nedělá. A to že si sem došela něco napsat, se jako má něco změnit jo? Víš kolik je tu takových podobných postů? za chvilku dá někdo lock a pojede se dál.