Bohužel tu generaci TY neovlivníš, ta už taková je a bude. Ani nevím jak bys to chtěl dokázat. Udělat z toho koncentrák nebo jak? Psala sem to už v jednom příspěvku a napíšu to i zde. Je jiná doba, ne jen na cs, ale i v životě. Dřív respekt byl, teď už není žádný. Pokud jdeš po ulici a malý dítě ti poví např. "nečum ty vole" tak jak potom chceš si udělat respekt v nějaké hře, kde je to každému jedno. To co se děje ve hře není ani tak ovlivněno adminama, ale těma děckama (hráčema) a to že tam někdo do prdele pošle i zkušeného admina není chyba nás.

A co se týče mé žádosti, to je čistě má žádost a myslím si, že bych tam neztratila práva, ani kdybych tam za měsíc nedala ani ban. Takže se bát nemusíš a druhá žádost na JB, která je v AF, tam nikdo nepsal, že s tím nesouhlasí, aby mi to bylo rozšířeno, tak opravdu nechápu proč tu každý řeší moje žádosti a to kde jsem admin. Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.