Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Hybrid View

Nováček Avatar uživatele St3ny
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Czech Republic , Most

Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.
    Tak za 1) nejsem pán, ale mládežník když už.
    A stěžovalo ale to byli stížnosti typu "FRAGER FRAGER" to že si stojím za svým a něco řeknu to udělám a dodržím slovo, a když jsem byl tak špatný simon proč jsem nedostal přesun hmm? :) To mi tedy objasni proč jsem nebyl něják pokárán když jsem to zlo co tam dělalo bordel, co si dělalo co chtělo, a dělalo tu anarchii která tam v tu chvíly byla?
    Je to tvoje věc a já ti přeju jenom do života to nejlepší neházim tě nikam a rozhodně na tebe nekydám špínu. A jak by se líbilo tobě kdyby jsi byla Simon a někdo tam dělal anarchii jak by jsi to řešila ty? Já bych si moc přál tě vidět na mém místě (byť si stála vedle mě).

Server adminka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno St3ny Zobrazit příspěvky
    Tak za 1) nejsem pán, ale mládežník když už.
    A stěžovalo ale to byli stížnosti typu "FRAGER FRAGER" to že si stojím za svým a něco řeknu to udělám a dodržím slovo, a když jsem byl tak špatný simon proč jsem nedostal přesun hmm? :) To mi tedy objasni proč jsem nebyl něják pokárán když jsem to zlo co tam dělalo bordel, co si dělalo co chtělo, a dělalo tu anarchii která tam v tu chvíly byla?
    Je to tvoje věc a já ti přeju jenom do života to nejlepší neházim tě nikam a rozhodně na tebe nekydám špínu. A jak by se líbilo tobě kdyby jsi byla Simon a někdo tam dělal anarchii jak by jsi to řešila ty? Já bych si moc přál tě vidět na mém místě (byť si stála vedle mě).
    No já nevím co bys jako dělal, kdyby se tam slezla jedna nejmenovaná partička adminů, co se tam grabují jak o život, kterým to je jedno i to co říkám já nebo nějaký CT co je Simon. To by mě v té chvíli zajímal tvůj post tady na forku, vzhledem k tomu, že si sem došel psát ptákovinu, která se tam děje pořád a pořád se s tím nic nedělá. A to že si sem došela něco napsat, se jako má něco změnit jo? Víš kolik je tu takových podobných postů? za chvilku dá někdo lock a pojede se dál.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Nováček Avatar uživatele St3ny
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Czech Republic , Most

Re: Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    No já nevím co bys jako dělal, kdyby se tam slezla jedna nejmenovaná partička adminů, co se tam grabují jak o život, kterým to je jedno i to co říkám já nebo nějaký CT co je Simon. To by mě v té chvíli zajímal tvůj post tady na forku, vzhledem k tomu, že si sem došel psát ptákovinu, která se tam děje pořád a pořád se s tím nic nedělá. A to že si sem došela něco napsat, se jako má něco změnit jo? Víš kolik je tu takových podobných postů? za chvilku dá někdo lock a pojede se dál.
    natoč si je pošli to sem a po sléze se to vyřeší. Od toho to forko je, ale když na to někdo nemá koule v tvém případě vaječníky tak se potom nedivím :).
    A co se týče toho locku? na Toretovu žádost se to nechává otevřené pokuď vím :)
    Naposledy upraveno St3ny; 27-07-14 v 22:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání