Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Hybrid View

Stálý Maniak Avatar uživatele :D Dal Ta Bhoper:D
    Datum registrace
    May 2011
    Umístění
    Trenčín

Odpověď: JailBreak a Global Admini

Prepáč mi pán admin Eso. Ale skús si najprv pozrieť jej žiadosť než napíšeš dalšiu kokotinu dobre?
    Inak btw.Škoda že tento názor so mnou zdiela trošku viac ludí a nie len ja :)
    A nerd si tu ty lebo stále máš čas písať tie tvoje kokotiny čiže si stále online.
    Naposledy upraveno :D Dal Ta Bhoper:D; 27-07-14 v 21:04.

Server adminka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno :D Dal Ta Bhoper:D Zobrazit příspěvky
    Prepáč mi pán admin Eso. Ale skús si najprv pozrieť jej žiadosť než napíšeš dalšiu kokotinu dobre?
    Inak btw.Škoda že tento názor so mnou zdiela trošku viac ludí a nie len ja :)
    A nerd si tu ty lebo stále máš čas písať tie tvoje kokotiny čiže si stále online.
    Co je tam tak zvláštního? Jo promin, asi není tak dokonalá jako ty tvoje že ?
    http://csko.cz/forum/showthread.php?...7V7E7N7-Bhoper
    http://csko.cz/forum/showthread.php?...o-p%E1va-na-JB
    http://csko.cz/forum/showthread.php?...7%3B-o-pr%E1va
    http://csko.cz/forum/showthread.php?...3283%3Bj%9A%ED

A jestli mi tu malej fracek, který je o 13 let mladší napíše, že sem ji dostala kvůli kozám, tak se nemůže nikdo divit, že JB jde do hoven, protože tam nikdo nemá respekt.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Nováček Avatar uživatele St3ny
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Czech Republic , Most

Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    A jestli mi tu malej fracek, který je o 13 let mladší napíše, že sem ji dostala kvůli kozám, tak se nemůže nikdo divit, že JB jde do hoven, protože tam nikdo nemá respekt.
    Přirozeně když si ho neumíš vytvořit tak ho nemáš, ono taky proč by jsi ho měla mít? Pokuď vím jsi střílecí admin, na JB ty respekt nepotřebuješ :).

Server adminka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno St3ny Zobrazit příspěvky
    Přirozeně když si ho neumíš vytvořit tak ho nemáš, ono taky proč by jsi ho měla mít? Pokuď vím jsi střílecí admin, na JB ty respekt nepotřebuješ :).
    Ty si myslíš, že střílecí ho nepotřebuje? Nebo jako, že to je jenom o tom, že banuje cheatery. Miruška je JB adminka a myslíš, že ho z ní mají? Sama tu psala, že ne, protože přes net ti každý napíše nebo řekne i hovno, jen aby byl král.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Nováček Avatar uživatele St3ny
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Czech Republic , Most

Re: Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    Ty si myslíš, že střílecí ho nepotřebuje? Nebo jako, že to je jenom o tom, že banuje cheatery. Miruška je JB adminka a myslíš, že ho z ní mají? Sama tu psala, že ne, protože přes net ti každý napíše nebo řekne i hovno, jen aby byl král.
    Ano potřebuješ ho přirozeně, ale pokuď jsi STŘÍLECÍ admin tak to na JB nepotřebuješ, jde o to že Mirušky respekt se vypařil s hráči kteří tam hráli předtím, já si pamatuju ještě dobu Svačináře a to jak mi každej dá za pravdu nebo se do země propadnu je začátek dlouhého pochodu JB.
    Dřív se vězeň jako já choval s respektem (to byla jiná generace) jenže se vyměnily jak Admini tak hráči. Odešli pryč dobří i špatní hráči a admini a přišla sem nová generace. Dnes když se ohlédnu z5 do minulosti tak vidím že to bylo lepší a řešily se věci typu " jak mám ovlivnit to že nedoplní ten přede mnou a ty mě zabiješ?" To bylo téma k řešení a dnes se tu řeší Grab -,-" proč? protože se z Adminů staly pouze loutky ( čest výjimkám ) kteří chodí na JB jenom si zlepšit svůj mindrák a myslí si že jsou neporazitelní a taky že je nikdo nesmí urazit! Víš co jsem si uvědomil ráno? Že to tak nechat nechci a že chci aby se chyby napravily. Ano snažila jsi se o to abych pochopil že Eso byl chudák a byl grabován. Ale já to vidět nemohl sama víš že jsem se chystal udělat olympošku a to že je tam Ridik Graboval neovlivním to je jeho úsudek! Měla by jsi si uvědomit jednu věc:
    http://csko.cz/forum/showthread.php?...-Dust2-PRIJATA tohle je tvoje první žádost pokuď vím a výslovně je napsáno kam tak se toho drž nebo se taky může stát že tam ztratíš aktivitu a potom nechť je mi bůh svědkem, že bych to nechtěl tam ztratíš práva =).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání