Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Hybrid View

Terminátor Avatar uživatele Eust.
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Global

Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.
    Stěžovali si na normální hru s pravidlama, ale vy jste prostě idioti pod vlivem těch děcek, nedokážete se jim postavit čelem a zjebat je, protože by ste pak neunesli jejich kritiku a v tom je jádro celého problému. Nedokážete si tam prostě udělat respekt, pak z vás maj jen prdel a jste jim jenom k smíchu.

Nováček Avatar uživatele St3ny
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Czech Republic , Most

Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Eust. Zobrazit příspěvky
    Stěžovali si na normální hru s pravidlama, ale vy jste prostě idioti pod vlivem těch děcek, nedokážete se jim postavit čelem a zjebat je, protože by ste pak neunesli jejich kritiku a v tom je jádro celého problému. Nedokážete si tam prostě udělat respekt, pak z vás maj jen prdel a jste jim jenom k smíchu.
    Děkuji mnohokrát. Nechci se něják chvástat nebo tak, ale takových kteří se to nebojí střílet je fakt málo.... Upřímně asi každý byl na GS a tam jenom za to že se na Simona nebo co to tam maj máte kill ;-) člověk by se měl zamyslet jestli chce být tvrdý a díky tomu potom nečekat vzpouru a nebo tam chodit ve 3 ráno a dávat si party mód :)

Server adminka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Eust. Zobrazit příspěvky
    Ty bys to dokázal?
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Terminátor Avatar uživatele Eust.
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Global

Re: Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    Ty bys to dokázal?
    A jak myslíš že se starám o furien? Tam je snad ještě větší chátra a neřeším to banama, prostě je zjebu v chatu a hned je pokoj, v poslední době sem nezažil, že by si na mě někdo vyskakoval, protože ví, jak to dopadne. A ne, nepovyšuju se nad hráče, já mám prostě práva a já se o ten server starám a já mám jít těm hráčům příkladem, ani by si nevěřila, kolik hráčů sem tím změnil.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání