-
Re: JailBreak a Global Admini
Můžu jen potvrdit, že za dob vlády Jiřího se tam hrálo nejlíp. S ničím se nesral, byla s ním největší prdel, tak to má podle mě být. Nebanoval zbytečné sračky, dokázal ty káry prostě srovnat přes mikrofon a to má mnohem lepší účinek, než zasranej ban, kterej nikomu nic neřekne a po vypršení dělá to samé. To, že tam teďka sedí polovina aim adminů a polovina adminů z ostatních módů, je věc druhá. Ti tam dělaj v podstatě hovno a ještě k tomu dělaj kokotiny. Škoda serveru, dojebali ste si to sami.
-
Odpověď: JailBreak a Global Admini
Citovat:
Původně založeno
Britny
Nevím co tu vytahuješ rok starou záležitost. Si jako myslíš, že tu banuju za to, že někdo někoho přejede? Nebo že mě tu kdosi přejede a já mu vlepím ban? Se prober chlapče. Že sem si tu před rokem žádala práva na d2 a o necelý měsíc později na JB a co jako? Si jako myslíš, že sem si těch koderů nepobanovala dost? Jednou ses právů na JB zřekl, že si to asi neunesl, tak se do toho už neser. Taky se ti neseru do tvých práv, protože je mi to putná. Ne jak tobě, co věčně refrešuje banlist, abys mohl psát theardy o ostatních adminech. Nebo je furt buzerovat o tom jaké bany dávají. Jestli se tobě nelíbí jak někdo dělá svou práci, tak zavři hubu a jdi si to dělat sám a přestaň tady furt rejpat.
Si jako myslíš, že si něco víc, že tu lítáš jak fretka po hlášení? je tu xxxx dalších adminů, nač tu teda jsou? Aby ses ty mohl vozit po pár adminech? Se prober..
A proč ty tu vytahuješ to, že jsem se práv zřekl ? to není zaležitost stará víc jak rok ? Srát se do mě nemůžeš, protože já si dělám to , co mám narozdíl od tebe.
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=53745 tohle je přesně ten ban, schválně se koukni, jak si pak plakala v ten den v AF o přejíždění, ale dík, že sis veřejně nasrala do huby +1
Koukni se na to, kolik lidí mi tam dalo za pravdu. Ale xx zase né, jelikož držej s Ridikem basu. A ten dnešní Ridikův přístup mi to krásně dneska všechno podtrhnul a potvrdil.
Je mi uplně pumpička kolik si rozdala banů, protože teď na to mrdáš jak se jen dá. A sedíš zapařená na Jb a na server , na kterej sis žádala trtkáš. Jo myslím si o sobě, že jsem si o práva nežádal jen tak pro nic za nic, ale proto, abych udržoval pořádek na serverech na kterých jsem si žádal o práva a myslím, že se mi to vcelku daří. Já mám svědomí čistý
A piš si, že furt budu pičovat do věcí, který se mi příčej a rozhodně mi v tom nezabrání nikdo jako jseš ty. . Uplně mě točí jaká jseš flegma a umíš tu jen vytahovat moje faily.
E : dík Euste. cením to, že aspoň pár lidí tu má ještě otevřený oči.
E2: Vidím, že se krasně snažíš dostat od tématu a neumíš se ubránit a a uznat to, že si mu dala čistě ban za to, že přejel zrovna TEBE .Doufám, že nejsem jen jedinej, co to vidí . . . ale myslím si, že kdo je aspon trochu objekivní, tak vidí, že sis nasrala do huby a teď se to uboze snažíš skrýt za názor ostatních a za milon smajlíků. víc to neřeším, flejmu bylo dost. A myslím, že ten kdo má otevřený oči musí uznat, že jseš mimo a že teď nevíš, co psát abys nevypadala špatně . . Ale neboj, za mě vždy budeš ty ta jednička a můj idol. Snad až jednou vyrostu budu jako ty.
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
Nevím co tu vytahuješ rok starou záležitost. Si jako myslíš, že tu banuju za to, že někdo někoho přejede? Nebo že mě tu kdosi přejede a já mu vlepím ban? Se prober chlapče. Že sem si tu před rokem žádala práva na d2 a o necelý měsíc později na JB a co jako? Si jako myslíš, že sem si těch koderů nepobanovala dost? Jednou ses právů na JB zřekl, že si to asi neunesl, tak se do toho už neser. Taky se ti neseru do tvých práv, protože je mi to putná. Ne jak tobě, co věčně refrešuje banlist, abys mohl psát theardy o ostatních adminech. Nebo je furt buzerovat o tom jaké bany dávají. Jestli se tobě nelíbí jak někdo dělá svou práci, tak zavři hubu a jdi si to dělat sám a přestaň tady furt rejpat.
Si jako myslíš, že si něco víc, že tu lítáš jak fretka po hlášení? je tu xxxx dalších adminů, nač tu teda jsou? Aby ses ty mohl vozit po pár adminech? Se prober..
Od coho ineho tu potom si, ked nie od toho, aby si chodila na hlasenia? Zabanovala si par ludi, tak to pre teba konci a budes banovat len vtedy, ked bude niekto cheatovat zrovna tam, kde hras?
-
:DDDD Dobře no, dala sem před rokem na 1 den ban člověku :D A to jako dělám pořád? :D Pořád rozdávám takové bany? Jestli ano, tak máš právo mě soudit, jestli ne, tak drž hubu. Chápeš, že mě jedno co si zrovna TY myslíš.. Protože zrovna o TOBĚ si tu spousta lidí myslí svůj ne moc pozitivní názor. Že mi tu jako začneš psát v postu, kde se řeší JB, aby začala chodit na D2 a začala tam jako hrát a banovat a že se z tebe hned poseru a budu tam chodit žejo? I přesto, že normálně na ten D2 chodím, ne tak často, ale chodím.. Jen mě prostě ty střílecí už tolik nebaví, stejně jako adminy co mají práva na ten JB a chodí si jinam na servery, protože je JB nebaví, ani na hlášení nechodí i když tam mají práva. Třeba nějací ti knife admini že? Mě je to jako fuk, jen dávám příklad toho, že nejsem opravdu jediná, kdo nechodí tam kde ho to už prostě nebaví. A proto řeším post, který se týká JB, takže až se bude řešit post, který se bude týkat střílecích serverů, tak se bude týkat i mě a proč tam nechodím jo?
Takže si tu zase začal nesmyslně psát ty tvoje píčoviny jak máš ve zvyku, vytahovat nějaké staré bany, jak to máš asi jediný ve zvyku a problematika na JB skrze tento post se opět nevyřešila, stejně jako tvůj post o adminech na baterkách. Jen sis tu musel opět zvýšit hejting ego.
-
Citovat:
Původně založeno
human
Od coho ineho tu potom si, ked nie od toho, aby si chodila na hlasenia? Zabanovala si par ludi, tak to pre teba konci a budes banovat len vtedy, ked bude niekto cheatovat zrovna tam, kde hras?
Moje hlášení se týkají jenom D2. Podívej se, jak často jde z tama hlášení a jak často je tam už nějaký admin, nebo jak rychle napíše, že tam někdo je a pak něco o tom piš, proč tu jsem.
-
Prosim locknite to, alebo zmente nazov : Retardi sa hadaju. (no offense :))
Uz je to uplne offtopic, kydate si hnoj jeden na druheho.
-
Aspoň vidno súdržnosť at. :)
-
Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini
Nechajte to otvorene. Tak, či tak to niekde bude pokračovať.
-
Bude to pokračovať, lebo títo ľudia nie sú tak múdry, aby si za počítačom povedali: áno je to retard, už sa nebudem k jeho demencii vyjadrovať
Nie nadarmo sa hovori: Hádky na nete sú ako paraolympiada, aj keď vyhras aj tak si retard :)
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
By mě zajímalo kdo z vás, tam jako ve 3h ráno byl? Myslím že nikdo.. Jako byla tam docela pohoda, pokud zwerg nebyl Simon a to si myslím, že si stěžovalo více lidí. Proto se taky ke konci stala vzpoura a zwerg to raději leftnul a šel nejspíš spát tento post.
Ano leftnul jsem to protože jsem si šel vylít srdíčko, jelikož jsem věřil v to že tenhle theard pomůže trochu komunitě. Jde o to britny že tohle neni útok ani tak na Pana RIDIKA, ale na to že se to kurde zneužívá jak si sama napsala a vtom je jádro problému. Osobně bych byl rád a myslím si že hovořím za většinu která si ráda zahraje Tard Brejk jak se tomu teď přezdívá. Kdyby se grab vypnul Spešlové se umravnily a adminy kteří tam nemají "jakoby práva" si z toho nedělali pískoviště. A ještě jedna věc ikdyž je 3 ráno má se hrát normálně něco jako party mod neexistuje. :)
-
vypnout grab, zrušit spešl, bugnuté lidi slaynout a dát jim další kolo VD. Záhada vyřešena, nemáte za co.
-
Citovat:
Původně založeno
Toy
Ty tu jdeš něco říkat o zametání si před prahem ? ty ?! si děláš piču ? :-D k.
to mě rozesmálo :DD Jinak sem ten samej večer byl na Jb hrála se tuším mapa Minikule a byl tam Giussepe který po mě chtěl Vd za udajný Fk který jsem mu nedal.. Takže si mě jako pánko grabl před celou a držel mě ve vzduchu dokuď me nezabily.. Asi o tři kola dál se hrál mod (sparta) při kterém ctčka kempily jako obvikle ve zbrojce kde je žebřík. Britny si příde jako královna vyskače kazetko a nagrabuje hrače o zbrojky přes vrch..Na mapě bylo více adminu jako je třeba Milk,Lucka a i ten Ridik..ani jednoho samořdřejmně nenapadlo říct ať toho jejich kolegové nechají.. Další fail co se týče Britny (to je asi měsíc z5 :D) : Hrála se mapa funny zrovna sem byl v cele se šachtou tak sem do te šachty skočil a samozdřejmně že za mnou skočilo Ct které sem zabil a Britny příjde a grabne druhe Ctčko ze zbrojky(Pak že ten grap využíváte když se někdo bugne.. :/ ) o pár dnu později se hrála taky mapa funny byl sem Ct a měl sem jinej nick... tuším že Cecil :D Britny přišla na server přesunula mě k tt a šla k Ct (Byl sem na živu) což sem absolutně nepochopil.. zeptal sem se jí proč nebo zaco mě přesunula když se neptala ani na mikrofon ..Její reakce nebyla žádná nenapsala ani pismenko prostě ignorovala. To bude asi tak vše ^^
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
:DDDD Dobře no, dala sem před rokem na 1 den ban člověku :D A to jako dělám pořád? :D Pořád rozdávám takové bany? Jestli ano, tak máš právo mě soudit, jestli ne, tak drž hubu. Chápeš, že mě jedno co si zrovna TY myslíš.. Protože zrovna o TOBĚ si tu spousta lidí myslí svůj ne moc pozitivní názor. Že mi tu jako začneš psát v postu, kde se řeší JB, aby začala chodit na D2 a začala tam jako hrát a banovat a že se z tebe hned poseru a budu tam chodit žejo? I přesto, že normálně na ten D2 chodím, ne tak často, ale chodím.. Jen mě prostě ty střílecí už tolik nebaví, stejně jako adminy co mají práva na ten JB a chodí si jinam na servery, protože je JB nebaví, ani na hlášení nechodí i když tam mají práva. Třeba nějací ti knife admini že? Mě je to jako fuk, jen dávám příklad toho, že nejsem opravdu jediná, kdo nechodí tam kde ho to už prostě nebaví. A proto řeším post, který se týká JB, takže až se bude řešit post, který se bude týkat střílecích serverů, tak se bude týkat i mě a proč tam nechodím jo?
Takže si tu zase začal nesmyslně psát ty tvoje píčoviny jak máš ve zvyku, vytahovat nějaké staré bany, jak to máš asi jediný ve zvyku a problematika na JB skrze tento post se opět nevyřešila, stejně jako tvůj post o adminech na baterkách. Jen sis tu musel opět zvýšit hejting ego.
A víš proč? Protože neunesou pravdu, neunesou flame, nejste schopni se nějak normálně bránit, přiznat chyby a tím, jak ses předvedla, mě přesvedčilo o tom, abych na tebe změnil názor. Právě Jirkův názor bych bral vážně, protože se nebojí říct svůj názor na "plnou hubu", ikdyž to někdy zabolí, ale prostě má na 99,9% pravdu. A ta last věta, o hejting egu, to je absolutně top. Drtivá většina jb adminů se nidky nedokáže vyrovnat schopnostem, které má právě Jirka. To, že je tu spousta flejmu okolo všeho, to tak prostě bude, nesvádějte to na Jiřího, vždy se někdo najde, kdo chytne někoho za slovo a už to jede. Můžeš si o něm myslet co chceš, ale zatím mu svojema činama nesaháš ani po paty, co se jb týče.
-
Citovat:
Původně založeno
Madunax
to mě rozesmálo :DD Jinak sem ten samej večer byl na Jb hrála se tuším mapa Minikule a byl tam Giussepe který po mě chtěl Vd za udajný Fk který jsem mu nedal.. Takže si mě jako pánko grabl před celou a držel mě ve vzduchu dokuď me nezabily.. Asi o tři kola dál se hrál mod (sparta) při kterém ctčka kempily jako obvikle ve zbrojce kde je žebřík. Britny si příde jako královna vyskače kazetko a nagrabuje hrače o zbrojky přes vrch..Na mapě bylo více adminu jako je třeba Milk,Lucka a i ten Ridik..ani jednoho samořdřejmně nenapadlo říct ať toho jejich kolegové nechají.. Další fail co se týče Britny (to je asi měsíc z5 :D) : Hrála se mapa funny zrovna sem byl v cele se šachtou tak sem do te šachty skočil a samozdřejmně že za mnou skočilo Ct které sem zabil a Britny příjde a grabne druhe Ctčko ze zbrojky(Pak že ten grap využíváte když se někdo bugne.. :/ ) o pár dnu později se hrála taky mapa funny byl sem Ct a měl sem jinej nick... tuším že Cecil :D Britny přišla na server přesunula mě k tt a šla k Ct (Byl sem na živu) což sem absolutně nepochopil.. zeptal sem se jí proč nebo zaco mě přesunula když se neptala ani na mikrofon ..Její reakce nebyla žádná nenapsala ani pismenko prostě ignorovala. To bude asi tak vše ^^
Prosím ? :D To si ze mě děláš prdel :DDD Při spartě sem byla afk v cele. A ještě sem potom psala open, natož nějaké CT dalo open a bylo následně zabito a konec kola. Tak co to valíš za nesmysle? To jestli tam někdo graboval, tak to sem já určo nebyla :))
To že se grabuje na funny, k tomu se klidně přiznám :) Ba dokonce se grabuje na Crimme.
Jestli sem přesunula Cecila co byl živý, tak to asi těžko. Vzhledem k tomu, že živé hráče nejdou přesouvat, jen mrtvé. pokud se hraje už nějaká mapa a já dojdu, tak zásadně nelezu k CT, abych někoho přesouvala, když je už mapa rozehratá - i když párkrát se mi stalo, že sem omylem místo T dala CT a přesunulo to mrtvé CT, ale za to se vždy omluvím a odpojím se připojím ku T.
Takže se tak max můžu přiznat k tomu grabu na funny, což ale nedělám stále. Udělala jsem to výjimečně párkrát, že sem ho šoupla do šachty.
Takže bud tak laskav a nejdřív si to ověř, než tu začneš psát hovna a někoho osočovat, ty královno.
-
Odpověď: Re: JailBreak a Global Admini
Citovat:
Původně založeno
Eust.
Můžu jen potvrdit, že za dob vlády Jiřího se tam hrálo nejlíp. S ničím se nesral, byla s ním největší prdel, tak to má podle mě být. Nebanoval zbytečné sračky, dokázal ty káry prostě srovnat přes mikrofon a to má mnohem lepší účinek, než zasranej ban, kterej nikomu nic neřekne a po vypršení dělá to samé. To, že tam teďka sedí polovina aim adminů a polovina adminů z ostatních módů, je věc druhá. Ti tam dělaj v podstatě hovno a ještě k tomu dělaj kokotiny. Škoda serveru, dojebali ste si to sami.
Vy máte pamet, já nevím že vůbec Toy. někdy JB hrál :D
-
Odpověď: Re: JailBreak a Global Admini
Citovat:
Původně založeno
3k a Jerry
Vy máte pamet, já nevím že vůbec Toy. někdy JB hrál :D
Jerryno, v době, kdy jsem se tomu začal věnovat já, sis dával pauzu od cska nebo tak něco v tom smyslu, na serveru jsme se potkali jen jednou a to si leftnul po minutě :-D
-
A ja prídem na JB a že som ta najvačšia piča pretože hram podla pravidiel a chcem aby bol na servery poriadok... Hrač si jazdil na autičku upozornila som ho aby z neho zliezol a stražil simona, po mojom opakovanom upozorneni som sa na to vyprdla ved nebudem nic robit ked žiadna vzbura nieje. Nakoniec zabil ct dala som mu kick, napojil naspat a začal sa domna navažať že mam prava 2 dni a že neviem pravidla niečo v tom zmysle... že mam chillovat ako ostatní admini možno že je JB fun mod, ale pravidla su pravidla.. a kedže tu ostatní admini "chilluju" a nestaraju sa o jb tak si myslim že je zbytočne tam vobec chodit...
možno tento grab pomaha v kontrlovani mikrofonu, ale vo vačšine adminov to tvorí 1%, ostatne 99% su na všetky ostatne srajdy...
Je mi jedno kto ma práva, ale ked už chcete tie prava na JB tak tu neide len o to aby ste sa zabavili s vačšiou pravomocou a zmeuživali prava ci mik... ale robili poriadok...
Ď
-
Toy, nerieš ju však aj tak má práva len kvôli kozám.
-
LOCK
a nehádejte se a polibte se na usmířenou :*
-
Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini
Citovat:
Původně založeno
Eust.
A víš proč? Protože neunesou pravdu, neunesou flame, nejste schopni se nějak normálně bránit, přiznat chyby a tím, jak ses předvedla, mě přesvedčilo o tom, abych na tebe změnil názor. Právě Jirkův názor bych bral vážně, protože se nebojí říct svůj názor na "plnou hubu", ikdyž to někdy zabolí, ale prostě má na 99,9% pravdu. A ta last věta, o hejting egu, to je absolutně top. Drtivá většina jb adminů se nidky nedokáže vyrovnat schopnostem, které má právě Jirka. To, že je tu spousta flejmu okolo všeho, to tak prostě bude, nesvádějte to na Jiřího, vždy se někdo najde, kdo chytne někoho za slovo a už to jede. Můžeš si o něm myslet co chceš, ale zatím mu svojema činama nesaháš ani po paty, co se jb týče.
Jiří byl v pohodě, jako spešl. To uznávám. Když sem tam začala hrát, tak měl spešla a vše bylo v pořádku. Všechno řešil v klidu, dalo se s ním i bavit. Ale po těch právech to už bylo horší. Co si i já pamatuju, tak co bych já dřív ani nebanovala, on banoval. Občas byl i sprostej na hráče atd. atd. Už ani nevím proč si tehdy nechal vzít ty práva, když byl podle tebe ten nejlepší na JB. Takže pokud z vás někdo dokáže ten JB ošéfovat líp, než admini co tam teď chodí, tak k tomu máte určitě příležitost. Ono se to každému dobře píše, že jo? Někoho tu zbuzerovat na forku, veřejně.. pochlapit se před kamíkama. Ale je taky něco jiného tam jít a dělat tam ten pořádek sám. A jinak tady nikoho vaše flejmy nezajímají chápeš? Tady si pár adminů dělá to svoje, ale jakmile se k něčemu vyjádří co nesouhlasí s názorem vás hejtíků, tak je to špatně. Už na tento problém upozornovalo dost adminů. Takže by bylo fakt nejlepší, kdyby se tu každej staral o to svoje a ne se sral do druhejch. Mě osobně jen vadí, že tu spousta z vás má fůru keců co se ohledně JB týče. Ale nikdo ani není schopný s tím něco udělat. Tím to pro mě končí.
-
haha, Madunax, ty si ze mě děláš dobrej den.
Toto je v pravidlech:
"Dozorcům je zakázáno fragovat, zabíjet zbytečně hráče. Tím se myslí i to, když má vězeň příkaz "puštěná klávesnice", Simon musí tolerovat to, když se hráč pohne jen o malý kousek."
Já jsem udělal jeden krok od stěny a ty si mě fragnul. o minutu později to samé udělali další dva hráči a ty nic. Když si mi nedal VD, tak ten grab byla taková malá satisfakce. Ale ok, když se ti to nelíbí, příště ti teda dám zákaz k CT za neschopnost. Dál už tu jeden pitomej freekill pitvat nebudu.
sorry za offtopic.
-
Citovat:
Původně založeno
Tipovacka
Nebudu se teď vyjadřovat k Ridikovi, o tom nebude slovo. Jedná se mi spíše o ten flame ohledně Britny. Začnu tím že přesně jako ona jsem sižádal o práva na střílecí server (wipa) a pak si je nechal rozšířit na JB, většinou to bylo v pohodě, protože sem tam stejně začínal a lidi mě znali, no všechno se zlomilo v době kdy jsem začal bejt "aktivní" a jednalo se o spešlech. Napsal jsem že je rozdám a v tu dobu se do mě pustila spousta adminů, že jsem se tam vlastně "přisral" a ať si zůstánu tam kde mám. Tím se dostávám k pointě, že tohle rozšiřování práv na fun módy adminům, kteří tuhle hru hrajou hlavně kvůli střílení je k hovnu. Britny si tu žádala na d2, přičemž ty práva dostala fest rychle aniž byste jí znali nějak víc, důvod? Zoid tu měl velký slovo a hlavně on jí prosazoval, protože zjistil že je to opravdu holka a on jelikož zaplej nerd co sedí 20 hodin denně u kompu se s moc holkama nepotkává. Jak se ukázalo, Zoid byl omyl a to stejný je Britny. Líbí se mi názory Jirky, ví o čem píše a,má rozum, není to žádnej podpantoflák co si nechá srát na hlavu a stojí si za svým, nad tím se zamyslete, protože jestli chcete něco změnit, tak jen vlastní iniciativou a názory, nejste ovce, nebo snad jo? Co vám povím, jail už nezměníte, ale jak to nezkusíte, tak si pak nestěžujte. -DarkAspecT
Like,koment a odběr.
-
Citovat:
Původně založeno
:D Dal Ta Bhoper:D
Toy, nerieš ju však aj tak má práva len kvôli kozám.
Väčšiu pičovinu si už napísať nemohol, takto ju osočiť. Ale čo ine sa da čakať od 15 ročneho nerda.
-
Prepáč mi pán admin Eso. Ale skús si najprv pozrieť jej žiadosť než napíšeš dalšiu kokotinu dobre?
Inak btw.Škoda že tento názor so mnou zdiela trošku viac ludí a nie len ja :)
A nerd si tu ty lebo stále máš čas písať tie tvoje kokotiny čiže si stále online.
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
Jiří byl v pohodě, jako spešl. To uznávám. Když sem tam začala hrát, tak měl spešla a vše bylo v pořádku. Všechno řešil v klidu, dalo se s ním i bavit. Ale po těch právech to už bylo horší. Co si i já pamatuju, tak co bych já dřív ani nebanovala, on banoval. Občas byl i sprostej na hráče atd. atd. Už ani nevím proč si tehdy nechal vzít ty práva, když byl podle tebe ten nejlepší na JB. Takže pokud z vás někdo dokáže ten JB ošéfovat líp, než admini co tam teď chodí, tak k tomu máte určitě příležitost. Ono se to každému dobře píše, že jo? Někoho tu zbuzerovat na forku, veřejně.. pochlapit se před kamíkama. Ale je taky něco jiného tam jít a dělat tam ten pořádek sám. A jinak tady nikoho vaše flejmy nezajímají chápeš? Tady si pár adminů dělá to svoje, ale jakmile se k něčemu vyjádří co nesouhlasí s názorem vás hejtíků, tak je to špatně. Už na tento problém upozornovalo dost adminů. Takže by bylo fakt nejlepší, kdyby se tu každej staral o to svoje a ne se sral do druhejch. Mě osobně jen vadí, že tu spousta z vás má fůru keců co se ohledně JB týče. Ale nikdo ani není schopný s tím něco udělat. Tím to pro mě končí.
Ty jseš ten poslední člověk z Kotelny, kterej by měl hodnotit moje spešlování a adminování. V době, když já poprvé dostal spešla tak tys ani netušila , že nějákej JB na Kotelně existuje a proto má pro mě tvůj názor váhu jako 4 litry vody v celým moři.
Právě, to je to, že ty nevíš jak to dřív chodilo a co se změnilo a jaký jsou toho příčiny.
Nedávno tu někdo psal, že ty musíš postnout vždy někam něco, ikdyž víš uplný hovno . . Nemyslel jsem si to, ale dík za tohle vlákno a za to, že to vidím i já.
Nebyl jsem nikdy dokonalej spešl a ani jako admin zdaleka né. A vždy mě dokázalo vytočit to, když si někdo na někoho začal bezdůvodně otvírat hubu a bejt hustej jako smetana. . Jenže já byl vždy takovej, že to co řekl on jsem otočil vůči němu a můžu se stoprocentní jistotou říct, že ten člověk pak měl na serveru takovou ostudu, že si to za klobouk nedal a mělo to o dost větší učinky než nějákej zákaz / ban. Všichni hráči, který jsem takhle někdy potopil pak přehodnotili svoje chování na serveru o 120 % . Tím si jsem jistej, jakože se Jiří jmenuju.
Dá se s tím hnout a není to jen o délkách banů a zákazů. Já jsem jako první dostal práva pravě na JB a to věř, že udělá dost . . Píšu to už po 1000 . . . Na JB je třeba admin, kterej si udělá "respekt" tím jakej je a né tím, že má amx. Chce to uplně jinej pohled na hru ale to ty nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy nepochopíš.
-
Citovat:
Původně založeno
Tipovacka
Nebudu se teď vyjadřovat k Ridikovi, o tom nebude slovo. Jedná se mi spíše o ten flame ohledně Britny. Začnu tím že přesně jako ona jsem sižádal o práva na střílecí server (wipa) a pak si je nechal rozšířit na JB, většinou to bylo v pohodě, protože sem tam stejně začínal a lidi mě znali, no všechno se zlomilo v době kdy jsem začal bejt "aktivní" a jednalo se o spešlech. Napsal jsem že je rozdám a v tu dobu se do mě pustila spousta adminů, že jsem se tam vlastně "přisral" a ať si zůstánu tam kde mám. Tím se dostávám k pointě, že tohle rozšiřování práv na fun módy adminům, kteří tuhle hru hrajou hlavně kvůli střílení je k hovnu. Britny si tu žádala na d2, přičemž ty práva dostala fest rychle aniž byste jí znali nějak víc, důvod? Zoid tu měl velký slovo a hlavně on jí prosazoval, protože zjistil že je to opravdu holka a on jelikož zaplej nerd co sedí 20 hodin denně u kompu se s moc holkama nepotkává. Jak se ukázalo, Zoid byl omyl a to stejný je Britny. Líbí se mi názory Jirky, ví o čem píše a,má rozum, není to žádnej podpantoflák co si nechá srát na hlavu a stojí si za svým, nad tím se zamyslete, protože jestli chcete něco změnit, tak jen vlastní iniciativou a názory, nejste ovce, nebo snad jo? Co vám povím, jail už nezměníte, ale jak to nezkusíte, tak si pak nestěžujte. -DarkAspecT
Pokud si ty ten Aspekt co tu má banned, tak ti děkuju za tvůj koment v mé žádosti, který zněl:
"Zaprášená žádost, tak k tomu asi tak, nejsem na větvi z toho, že se sem můžou vyjadřovat i neadmini, ano paradoxně i já, ale PRO, Charon už se sem vyjádřil, další ženský modrý kabát na prodejnu."
Jinak Zoid se tam vyjádřil (2 příspěvky) až po tom, co mi charon napsal OK. Navíc se tam vyjádřilo dost adminů, kteří souhlasili, takže ten tvůj příspěvek je trošku zcestný.
-
Citovat:
Původně založeno
Prepáč mi pán admin Eso. Ale skús si najprv pozrieť jej žiadosť než napíšeš dalšiu kokotinu dobre?
Inak btw.Škoda že tento názor so mnou zdiela trošku viac ludí a nie len ja :)
A nerd si tu ty lebo stále máš čas písať tie tvoje kokotiny čiže si stále online.
Co je tam tak zvláštního? Jo promin, asi není tak dokonalá jako ty tvoje že ?
http://csko.cz/forum/showthread.php?...7V7E7N7-Bhoper
http://csko.cz/forum/showthread.php?...o-p%E1va-na-JB
http://csko.cz/forum/showthread.php?...7%3B-o-pr%E1va
http://csko.cz/forum/showthread.php?...3283%3Bj%9A%ED
A jestli mi tu malej fracek, který je o 13 let mladší napíše, že sem ji dostala kvůli kozám, tak se nemůže nikdo divit, že JB jde do hoven, protože tam nikdo nemá respekt.
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
A jestli mi tu malej fracek, který je o 13 let mladší napíše, že sem ji dostala kvůli kozám, tak se nemůže nikdo divit, že JB jde do hoven, protože tam nikdo nemá respekt.
Přirozeně když si ho neumíš vytvořit tak ho nemáš, ono taky proč by jsi ho měla mít? Pokuď vím jsi střílecí admin, na JB ty respekt nepotřebuješ :).
-
Citovat:
Původně založeno
St3ny
Přirozeně když si ho neumíš vytvořit tak ho nemáš, ono taky proč by jsi ho měla mít? Pokuď vím jsi střílecí admin, na JB ty respekt nepotřebuješ :).
Ty si myslíš, že střílecí ho nepotřebuje? Nebo jako, že to je jenom o tom, že banuje cheatery. Miruška je JB adminka a myslíš, že ho z ní mají? Sama tu psala, že ne, protože přes net ti každý napíše nebo řekne i hovno, jen aby byl král.
-
Re: Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini
Citovat:
Původně založeno
Britny
Ty si myslíš, že střílecí ho nepotřebuje? Nebo jako, že to je jenom o tom, že banuje cheatery. Miruška je JB adminka a myslíš, že ho z ní mají? Sama tu psala, že ne, protože přes net ti každý napíše nebo řekne i hovno, jen aby byl král.
Ano potřebuješ ho přirozeně, ale pokuď jsi STŘÍLECÍ admin tak to na JB nepotřebuješ, jde o to že Mirušky respekt se vypařil s hráči kteří tam hráli předtím, já si pamatuju ještě dobu Svačináře a to jak mi každej dá za pravdu nebo se do země propadnu je začátek dlouhého pochodu JB.
Dřív se vězeň jako já choval s respektem (to byla jiná generace) jenže se vyměnily jak Admini tak hráči. Odešli pryč dobří i špatní hráči a admini a přišla sem nová generace. Dnes když se ohlédnu z5 do minulosti tak vidím že to bylo lepší a řešily se věci typu " jak mám ovlivnit to že nedoplní ten přede mnou a ty mě zabiješ?" To bylo téma k řešení a dnes se tu řeší Grab -,-" proč? protože se z Adminů staly pouze loutky ( čest výjimkám ) kteří chodí na JB jenom si zlepšit svůj mindrák a myslí si že jsou neporazitelní a taky že je nikdo nesmí urazit! Víš co jsem si uvědomil ráno? Že to tak nechat nechci a že chci aby se chyby napravily. Ano snažila jsi se o to abych pochopil že Eso byl chudák a byl grabován. Ale já to vidět nemohl sama víš že jsem se chystal udělat olympošku a to že je tam Ridik Graboval neovlivním to je jeho úsudek! Měla by jsi si uvědomit jednu věc:
http://csko.cz/forum/showthread.php?...-Dust2-PRIJATA tohle je tvoje první žádost pokuď vím a výslovně je napsáno kam tak se toho drž nebo se taky může stát že tam ztratíš aktivitu a potom nechť je mi bůh svědkem, že bych to nechtěl tam ztratíš práva =).
-
Bohužel tu generaci TY neovlivníš, ta už taková je a bude. Ani nevím jak bys to chtěl dokázat. Udělat z toho koncentrák nebo jak? Psala sem to už v jednom příspěvku a napíšu to i zde. Je jiná doba, ne jen na cs, ale i v životě. Dřív respekt byl, teď už není žádný. Pokud jdeš po ulici a malý dítě ti poví např. "nečum ty vole" tak jak potom chceš si udělat respekt v nějaké hře, kde je to každému jedno. To co se děje ve hře není ani tak ovlivněno adminama, ale těma děckama (hráčema) a to že tam někdo do prdele pošle i zkušeného admina není chyba nás.
A co se týče mé žádosti, to je čistě má žádost a myslím si, že bych tam neztratila práva, ani kdybych tam za měsíc nedala ani ban. Takže se bát nemusíš a druhá žádost na JB, která je v AF, tam nikdo nepsal, že s tím nesouhlasí, aby mi to bylo rozšířeno, tak opravdu nechápu proč tu každý řeší moje žádosti a to kde jsem admin. Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.
-
Tu je len vidieť aká sai infantilná a nedokážeš uniesť pravdu.
1. Žiadosť 3 roky dozadu, bol som kokot.Písal som sračky stále lepšie ako ich písať teraz.
2. Žiadosť taktiež 3 roky stará.
3. Žiadosť by mi aj vyšla lenže som chlapec no.
4. Žiadosť to už som o práva ani nestál tak som nechal Jur0ba nech sa zabaví a napíše si žiadosť.
-
Citovat:
Původně založeno
Tu je len vidieť aká si infantilná a nedokážeš uniesť pravdu.
Tak mi nějakou napiš :))
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.
Tak za 1) nejsem pán, ale mládežník když už.
A stěžovalo ale to byli stížnosti typu "FRAGER FRAGER" to že si stojím za svým a něco řeknu to udělám a dodržím slovo, a když jsem byl tak špatný simon proč jsem nedostal přesun hmm? :) To mi tedy objasni proč jsem nebyl něják pokárán když jsem to zlo co tam dělalo bordel, co si dělalo co chtělo, a dělalo tu anarchii která tam v tu chvíly byla?
Je to tvoje věc a já ti přeju jenom do života to nejlepší neházim tě nikam a rozhodně na tebe nekydám špínu. A jak by se líbilo tobě kdyby jsi byla Simon a někdo tam dělal anarchii jak by jsi to řešila ty? Já bych si moc přál tě vidět na mém místě (byť si stála vedle mě).
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.
Stěžovali si na normální hru s pravidlama, ale vy jste prostě idioti pod vlivem těch děcek, nedokážete se jim postavit čelem a zjebat je, protože by ste pak neunesli jejich kritiku a v tom je jádro celého problému. Nedokážete si tam prostě udělat respekt, pak z vás maj jen prdel a jste jim jenom k smíchu.
-
Citovat:
Původně založeno
St3ny
Tak za 1) nejsem pán, ale mládežník když už.
A stěžovalo ale to byli stížnosti typu "FRAGER FRAGER" to že si stojím za svým a něco řeknu to udělám a dodržím slovo, a když jsem byl tak špatný simon proč jsem nedostal přesun hmm? :) To mi tedy objasni proč jsem nebyl něják pokárán když jsem to zlo co tam dělalo bordel, co si dělalo co chtělo, a dělalo tu anarchii která tam v tu chvíly byla?
Je to tvoje věc a já ti přeju jenom do života to nejlepší neházim tě nikam a rozhodně na tebe nekydám špínu. A jak by se líbilo tobě kdyby jsi byla Simon a někdo tam dělal anarchii jak by jsi to řešila ty? Já bych si moc přál tě vidět na mém místě (byť si stála vedle mě).
No já nevím co bys jako dělal, kdyby se tam slezla jedna nejmenovaná partička adminů, co se tam grabují jak o život, kterým to je jedno i to co říkám já nebo nějaký CT co je Simon. To by mě v té chvíli zajímal tvůj post tady na forku, vzhledem k tomu, že si sem došel psát ptákovinu, která se tam děje pořád a pořád se s tím nic nedělá. A to že si sem došela něco napsat, se jako má něco změnit jo? Víš kolik je tu takových podobných postů? za chvilku dá někdo lock a pojede se dál.
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
Bohužel tu generaci TY neovlivníš, ta už taková je a bude. Ani nevím jak bys to chtěl dokázat. Udělat z toho koncentrák nebo jak? Psala sem to už v jednom příspěvku a napíšu to i zde. Je jiná doba, ne jen na cs, ale i v životě. Dřív respekt byl, teď už není žádný. Pokud jdeš po ulici a malý dítě ti poví např. "nečum ty vole" tak jak potom chceš si udělat respekt v nějaké hře, kde je to každému jedno. To co se děje ve hře není ani tak ovlivněno adminama, ale těma děckama (hráčema) a to že tam někdo do prdele pošle i zkušeného admina není chyba nás.
A co se týče mé žádosti, to je čistě má žádost a myslím si, že bych tam neztratila práva, ani kdybych tam za měsíc nedala ani ban. Takže se bát nemusíš a druhá žádost na JB, která je v AF, tam nikdo nepsal, že s tím nesouhlasí, aby mi to bylo rozšířeno, tak opravdu nechápu proč tu každý řeší moje žádosti a to kde jsem admin. Když milý pane Zwergu, na tebe jako Simona si tam stěžovalo více lidí včera večer. A nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval na grab od Ridika, nebo na mě.
Ja ti nevim ale ja nejak tu novu dobu nevnimam.. ked som na JB a niekto robi blbosti tak na neho poriadne zhuknem ze aj mamka pribehne do izby ze co tu hucim.. a chlapec u CT je hned kludny a pocuva co mu hovorim.. este sa mi nestalo ze by ma niekto vypicoval..
-
Citovat:
Původně založeno
Eust.
Stěžovali si na normální hru s pravidlama, ale vy jste prostě idioti pod vlivem těch děcek, nedokážete se jim postavit čelem a zjebat je, protože by ste pak neunesli jejich kritiku a v tom je jádro celého problému. Nedokážete si tam prostě udělat respekt, pak z vás maj jen prdel a jste jim jenom k smíchu.
Děkuji mnohokrát. Nechci se něják chvástat nebo tak, ale takových kteří se to nebojí střílet je fakt málo.... Upřímně asi každý byl na GS a tam jenom za to že se na Simona nebo co to tam maj máte kill ;-) člověk by se měl zamyslet jestli chce být tvrdý a díky tomu potom nečekat vzpouru a nebo tam chodit ve 3 ráno a dávat si party mód :)
-
Citovat:
Původně založeno
Eust.
Ty bys to dokázal?
-
Re: Odpověď: Re: Odpověď: JailBreak a Global Admini
Citovat:
Původně založeno
Britny
No já nevím co bys jako dělal, kdyby se tam slezla jedna nejmenovaná partička adminů, co se tam grabují jak o život, kterým to je jedno i to co říkám já nebo nějaký CT co je Simon. To by mě v té chvíli zajímal tvůj post tady na forku, vzhledem k tomu, že si sem došel psát ptákovinu, která se tam děje pořád a pořád se s tím nic nedělá. A to že si sem došela něco napsat, se jako má něco změnit jo? Víš kolik je tu takových podobných postů? za chvilku dá někdo lock a pojede se dál.
natoč si je pošli to sem a po sléze se to vyřeší. Od toho to forko je, ale když na to někdo nemá koule v tvém případě vaječníky tak se potom nedivím :).
A co se týče toho locku? na Toretovu žádost se to nechává otevřené pokuď vím :)